FOTO IZVEŠTAJ: Evo kako su "buskovci" stigli do prvog ovosezonskog prvenstvenog trijumfa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva ovosezonska pobeda zabeležena je na maestralan način.

FOTO IZVEŠTAJ: Evo kako su "buskovci" stigli do prvog ovosezonskog prvenstvenog trijumfa!

Foto: FK BUSK

Tokom prethodne takmičarske godine u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" vodili su veliku borbu sa ekipama Bežanije i Železnika 1930 i kao drugoplasirana ekipa uspeli su da se izbore za plasman u viši rang takmičenja, Prvu beogradsku ligu - "grupa A".

U prve tri takmičarske runde novog šampionata zabeležili su remi protiv Heroj Poleta (0:0) i dva poraza (Siti Sport Klub 1:5 i Bežanija 1:5), a sada je došlo i vreme da se zabeleži prva "trojka" u takmičarskoj 2023/24 godini.

Ekipa beogradskog BUSK-a u nedelju 17. septembra na stadionu u Bloku 45 dočekala je Šećeranac Adu koja je u tom momentu, kao i domaćin, imala svega jedan bod na svom kontu.

Očekivala se zanimljiva fudbalska predstava, ali glavni krivci za činjenicu da publika nije uživala u neizvesnom meču, jesu fudbaleri BUSK-a koji su pitanje pobednika rešili već tokom prvog poluvremena, da bi u nastavku meča sa još dva pogotka samo potvrdili ubedljiv trijumf.

 

- Prva beogradska liga - "grupa A", 4. kolo:

BUSK (Beograd) - Šećeranac Ada (Beograd) 4:0 (2:0)

Strelci: Ž. Mišić 14`, 79`, M. Drobnjak 38`, A. Lukić 66`

Stadion: FK Sava 45

Sudija: Đorđe Ninić

Žuti kartoni: N. Pavlović, M. Kosanović (BUSK); M. Preradović, V. Luković (Šećeranac Ada)

BUSK (Beograd): Bojović, Kosanović, Lacković, Mišić, Đorđević, Pavlović, Drobnjak (Marković), Obrovski (Markioli), Erak (Marjanović), Lukić (Vasić), Smiljanić (Stanković).

Šećeranac Ada (Beograd): Zelić, Mladenović (Priljević), Milosavljević, Stanković (Gegović), Karić, Lazarević, Luković (Laban), Preradović, Đurđevac, Protić (šijaković), Ivanišević (Stojković).

Narednog vikenda BUSK gostuje Beogradu sa Karaburme dok će Šećeranac Ada dočekati ostružnički Borac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading