ODLIČNA PARTIJA TUREKOVCA: Furiozan start je bio dovoljan za nova tri boda! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Gornje Sinkovce nije imao previše šansi na ovom susretu.

ODLIČNA PARTIJA TUREKOVCA: Furiozan start je bio dovoljan za nova tri boda! (VIDEO)

Foto: FK Turekovac

U okviru drugog kola Gradske lige Leskovac ekipa Gornje Sinkovce ugostila je sastav Turekovca, domaćin je na otvaranju sezone zabeležio poraz, dok je gost upisao trijumf.

Odlično su gosti ušli u meč i u sedmom minutu nakon prodora Stojilković je srušen u kaznenom prostoru rivala, Turekovac dobija penal. Siguran realizator najstrožije kazne bio je Dušan Milenković, 1:0.

 

 

Ofanzivni naleti Turekovca ubrzo su rezultirali novim pogotkom u mreži Đorđevića, Bakterović je dodao loptu do Vlade Stojilkovića, kome nije bilo teško da je smesti u mrežu, 2:0 za goste. 

Opustili su se gosti nakon dva gola vođstva, i to su domaći kaznili ubrzo. Na isteku pola sata meča, Sergej Nikolić je glavom nakon auta spremio loptu u mrežu, 2:1. Za mirniji ulazak u drugi deo meča pobrinuo se Lazar Živković golom u 42. minutu, 3:1 za Turekovac.

Drugi deo meča bio je dosta mirniji u odnosu na prvi, oba tima su krenula sa izmenama, što je u velikoj meri uticalo na tempo igre. Gosti su preko rezerviste Marka Nikolića povisili na 4:1, i to je bio i konačan rezultat meča.

Gornje Sinkovce - Turekovac 1:4 (1:3)

Gornje Sinkovce: Đorđević, M. Kostić (od 69' D. Kostić), Stanojković, Zafirović, L. Dimitrijević, Nikolić (od 70' Stojković), M. Denić, Pejić, Veličković, S. Denić (od 46' Momčilović), I. Dimitrijević

Turekovac: D. Stojanović, Pavlović (od 58' A. Stojanović), Krstić, Stanojević, Milenković, Stojilković, Cvetković (od 46' Krstić), Milošević (od 74' Marjanović), T. Bakterović (od 58' Nikolić), F. Bakterović (od 85' Lu. Živković), La. Živković

U sledećem kolu Turekovac dočekuje ekipu Todorovce, dok ekipa Gornje Sinkovce ide na noge Radniku 2013 iz Šišnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading