LIDER SIGURAN NA GOSTOVANJU PROŠLOGODIŠNJEM ZONAŠU: Ježevica je spremna za velika dela ove sezone!

Autor:

Sport

19.09.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Jasena i dalje igra po principu toplo-hladno.

LIDER SIGURAN NA GOSTOVANJU PROŠLOGODIŠNJEM ZONAŠU: Ježevica je spremna za velika dela ove sezone!

Foto: FK Ježevica

U okviru četvrtog kola Zlatiborske okružne lige ekipa Jasena iz Brodareva ugostila je sastav Ježevice, domaćin je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio tri boda, dok su gosti na maksimalnih devet.

Na utakmicu sa prošlogodišnjim članom zonskog ranga ekipa Ježevice je otišla sa namernom da se nadigrava i da nastavi svoju seriju trijumfa, i u visokom ritmu je ušla od samog starta.

Taktika se uglavnom zasnivala na dugim loptama, i iz jedne takve su igrači Ježevice stigli do prednosti. Nešto lošija reakcija golmana Bjelaka kažnjena je golom Nemanje Dragutinovića, 1:0 za goste u 30. minutu.

Nastavak meča doneo je otvoreniju igru domaćina, ali su gosti kontrolisali sve napade rivala. Promašivali su fudbaleri Ježevice prilike pred golom Jasena, i to je moglo skupo da ih košta u jednoj situaciji. 

Sa nekih 8, 9 metara domaći upućuju udarac ka golu Ježevice, ali je štoper gostiju, Mijatović uspešno iz peterca izbacio istu. Ova situacija je u nekoj meri motivisala gosta da krene još jače ka golu rivala, i ubrzo je stigao do dupliranja prednosti. Nenad Cicović pogodio je za 2:0. 

Izvršio je trener domaćih svih pet izmena, pokušao je da promeni situaciju na terenu, ali se do kraja susreta još jednom zatresla mreža Jasena. Saša Filipović je u 82. minutu pogodio za konačnih 3:0 u korist Ježevice.

Jasen - Ježevica 0:3 (0:1)

Jasen: Bjelak, Avramović, Trnčić (od 80' Mićović), Čović, Cama, Hadžibulić (od 16' Špica), Žigović (od 87' Purković), Pušija (od 46' Kahrović), Đurđević, Maračić (od 46' Zeković), Rondić

Ježevica: Nestorović, Krejović, Mijatović, Cicović, Brašnjević, Šmakić, Šerfezi, Filipović, Dragutinović (od 67' Matić), Vukotić (od 55' Živković), Stanišić

U sledećem kolu ekipu Ježevice očekuje derbi sa Poletom iz Rasne, pred svojim navijačima, dok Jasen gostuje Prvom partizanu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading