POSLE 18 MESECI GOSTI NOSE CEO PLEN IZ KUSIĆA: Radnički iz Barande je perfektnom igrom savladao Ševac!

Autor:

Sport

20.09.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija bez poraza je prekinuta.

POSLE 18 MESECI GOSTI NOSE CEO PLEN IZ KUSIĆA: Radnički iz Barande je perfektnom igrom savladao Ševac!

Foto: FK Ševac Kusić

U okviru petog kola PFL-a Pančevo ekipa Ševac iz Kusića ugostila je sastav Radničkog iz Barande, domaćin je do ovog susreta osvojio sedam bodova, dok gosti imaju jedan manje.

Domaći teren je za sastav iz Kusića velika prednost, već godinu i šest meseci igrači Ševaca nisu pretrpeli poraz pred svojim navijačima. Ovoga puta nešto slabiji ulazak u meč, što su gosti iskoristili, uz veliki voljni moment koji je bio na njihovoj strani od prvog minuta. 

Iako su od samog starta nešto lošije zaigrali domaći, imali su gotovo tri stopostotne prilike, ali nisu uspeli da stignu do prednosti. Gosti su pred sam odlazak na odmor stigli do prednosti, Cukić je izveo slobodan udarac, najbolje se u skoku snašao Dobrić koji glavom spušta loptu do mladog Luke Rajišića koji je smešta u mrežu, 1:0 za Radnički u 45. minutu.

U nastavak meča gosti ulaze u istom ritmu, dok domaći polako postaju sve nervozniji, što je uticalo na igru u velikoj meri. U 55. minutu iz polukontre igrači Radničkog stižu do dva gola prednosti, strelac je bio Branislav Cukić, i to je u velikoj meri uticalo na dalji tok meča. 

Do kraja meča domaći pokušavaju da stignu do samog jednog gola zaostatka, i da dodatno pritisnu kako bi stigli barem do remija, ali je odbrana tima iz Barande bila na visokom nivou do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Ševac (Kusić) - Radnički (Baranda) 0:2 (0:1)

Ševac: Popov (od 46' Mitrović), Milovanov, Caran, Svilarević, Jankov, Strnad, Deliblaćanin, Milenković (od 49' Jarkovački), Mitkovski, Bekirovski, Ilić

Radnički: V. Babin, Petrov, Vlajinić, Rajšić, Dmiović, Todorović, Dobrić, Cukić, Radojev, Milić, D. Babin

U sledećem kolu Radnički dočekuje Crvenu zvezdu iz Pavliša, dok Ševac gostuje Spartaku 1911 iz Debeljače.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading