MEČ ZA UŽIVANJE: Oba tima nisu zaslužila da iz istog izađu poražena!

Autor:

Sport

28.09.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi je najrealniji ishod.

MEČ ZA UŽIVANJE: Oba tima nisu zaslužila da iz istog izađu poražena!

Foto: FK Kameni Ašanja

U okviru šestog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok), ekipa Kamenog iz Ašanje ugostila je sastav ČSK-a (Čortanovci), domaćin susreta je do ovog kola osvojio osam bodova, dok gosti imaju jedan manje.

Jako tvrda i borbena utakmica od prvog minuta, domaći su imali nešto više loptu u posedu i iz takve igre su uspeli da stignu do prednosti. Igrao se 17. minut kada je na centaršut Đurana odlično reagovao Dejan Vasić, 1:0 za ekipu Kameni.

Do kraja poluvremena gosti su polako preuzeli posed, stvorili su par prilika, ali iz istih nisu uspeli da stignu do povoljnijeg rezultata pred odlazak na odmor.

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Detalj sa meča

Od starta drugog dela meča opet su gosti bili konkretniji, stvorili su više prilika pred golom rivala, ali je čuvar mreže Bantić uglavom izlazio kao pobednik iz svih duela sa fudbalerima ČSK-a. 

Najbolju priliku domaći da stignu do uvećanja prednosti imali su u 67. minutu kada je Vudragović loše zahvatio loptu, te njegov udarac nije završio i gotovo praznom golu rivala.

Kako to obično biva u fudbalu, posle promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj. U 85. minutu nakon guže u kaznenom prostoru domaćina Dragan Subotin smešta loptu u mrežu, 1:1.

Do kraja meča promene rezultata nije bilo, po mnogima ovo je i najrealniji ishod susreta koji je tokom svih 90 minuta prikazao odličnu igru oba tima.

Kameni (Ašanja) - ČSK (Čortanovci) 1:1 (1:0)

Kameni: Bantić, Knežević (od 76' Straživuk), Pilipović, Vujčić, Radovanović, Vasić, Đuran (od 71' Vukašinović), Kovačević (od 46' Vudragović), Simić, Zeković, Jovanović

ČSK: Tuvedžić, Pejić, D. Subotin, Popović, N. Subotin, Dragičević, Terzić, Lang, D. Subotin (od 63' P. Subotin), Kovačević, Jočić 

U sledećem kolu ČSK dočekuje Mladost (Buđanovci), dok ekipa Kamenog ide na noge Planincu iz Rivice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading