"ZAGREVANJE" ZA DERBI: Proleter ide na noge fenjerašu na tabeli!

Autor:

Sport

28.09.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Četereža želi da nastavi borbu za najviši plasman.

"ZAGREVANJE" ZA DERBI: Proleter ide na noge fenjerašu na tabeli!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru četvrtog kola Opštinske lige Žabari ekipa Budućnosti iz Kočetina ugostiće sastav Proletera iz Četereža.

Domaćin nedeljnog susreta, sastav iz Kočetina nije najbolje započeo sezonu, u dva odigrana susreta zabeležili su isto toliko poraza. Na otvaranju prvenstva pretrpeli su ubedljiv poraz pred svojim navijačima od BSK-a rezultatom 8:2, dok su sledećeg vikenda upisali još jedan neuspeh, ovoga puta na gostovanju Borcu (4:0).

Prošlog vikenda tim Budućnosti je bio slobodan, što je otvorilo mogućnost igračima da se sagleda dosadašnji učinak i da se napravi plan za dalji period. Prošle sezone gotovo ceo bodovni saldo osvojili su pred svojim navijačima, pa se tako očekuje da se u Kočetinu krene sa "berbom" bodova.

Republika

Foto: FK Proleter Četereže

Kolektiv Proletera

Nedeljni gost u Kočetini, sastav Proletera je u ovu sezonu ušao sa velikim ambicijama, klub duže vreme igra u aktuelnom rangu i željan je promene, a to se može desiti plasmanom u viši rang takmičenja. Trenutno se tim iz Četereža nalazi na prvom mestu na tabeli sa istim brojem bodova kao i Mladost iz Porodina, ali uz meč više u odnosu na Udarnik koji ima maksimalan učinak iz dva odigrana meča.

Predsednik Proletera, Đorđe Veljković je za naš portal povodom meča poručio:

- U nedelju nas očekuje duel sa ekipom koja i dalje nema bodove od starta sezone, ali mi se nećemo opuštati, idemo maksimalno spremni. Raspored je takav da nakon ovog meča imamo kolo pauze, a zatim nas očekuje težak duel sa timom iz Porodina koji ima isti broj bodova kao i mi. Pohvalio bih sve igrače i stručni štab za dosadašnji učinak i zalaganje i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu.

Oba dosadašnja trijumfa Proleter je ostvario na svom terenu, dok je u gostima zabeležio remi, sada idu sa namerom da kući donesu ceo plen.

Budućnost (Kočetina) - Proleter (Četereže)

Nedelja, 1. oktobar od 15.30

Teren u Kočetini

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading