MEROŠINCI TRAŽE NASTAVAK TRIJUMFALNE SERIJE: Baličevcu trebaju bodovi za beg iz donjeg dela tabele!

Autor:

Sport

22.09.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva dobro poznata tima.

MEROŠINCI TRAŽE NASTAVAK TRIJUMFALNE SERIJE: Baličevcu trebaju bodovi za beg iz donjeg dela tabele!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru sedmog kola Nišavske okružne lige ekipa Baličevca ugostiće sastav Rada iz Merošine.

Domaćin sutrašnjeg susreta ne stoji baš najbolje na tabeli od starta sezone, trenutno Baličevac sa samo tri osvojena boda zauzima 14. poziciju na tabeli. Bodovni saldo ekipa je obezbedila trijumfom na gostovanju u Vitoševcu rezultatom 3:2, dok su zabeležena pet poraza pored toga.

Sedam puta na šest mečeva uspeli su igrači Baličevca da zatresu mrežu rivala, dok je njihov golman savladan u već 27 situacija, što svakako nije brojka koja bi mogla da uliuje određenu dozu samopouzdanja za nastavak prvenstva. Trenutno se tim nalazi u seriji od četiri vezana poraza i jako su mu potrebni novi bodovi za napredak na tabeli.

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Najavni poster

Sutra će u Baličevac gostovati sastav iz Merošine, koji je nakon odličnog prolećnog dela prvenstva, u istom ritmu nastavio i od starta nove sezone. Trenutno se Rad sa 12 osvojenih bodova nalazi na sedmoj poziciji na tabeli, što je zabeleženo preko učinka od četri trijumfa, uz dva meča u kojima je ekipa ostala bez bodova.

Od starta sezone Rad je na domaćem terenu i dalje bez poraza, tri trijumfa u nizu trenutno ima ekipa pred svojim navijačima, a u istoj seriji je i što se tiče samog prvenstva. Duel sa Baličevcem dolazi u odlično vreme po tim iz Merošine, imajući u vidu formu igrača, a pre svega prvog golgetera, Uroša Jovanovića koji je trenutno na koti osam.

Prošlogodišnji duel u Merošini ova dva tima završen je rezultatom 1:1, dok je u Baličevcu gosti slavio sa 3:1.

Baličevac - Rad (Merošina)

Subota, 24. septembar od 15.30

Teren u Baličevcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading