SERIJA PORAZA JE PRESUDILA: Uprava Rusande je brzom reakcijom rešila pitanje trenera!

Autor:

Sport

22.09.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debi se očekuje već sutra!

SERIJA PORAZA JE PRESUDILA: Uprava Rusande je brzom reakcijom rešila pitanje trenera!

Foto: FK Rusanda Melenci

Ostvario je tim Rusande istorijski plasman prošle godine i izborio je igranje Vojvođanske lige Istok, ali je viši rang sasvim druga priča u odnosu na PFL.

Započeo je prvenstvo tim iz Melenaca na gostovanju ŽAK-u iz Sombora, i tom prilikom je upisan poraz rezultatom 3:1, nakon toga upisani su prvi bodovi protiv Kozare (1:1), a zatim i prvi trijumf, savladan je sastav Mladosti iz Omoljice na gostovanju rezultatom 2:1. Usledila je serija od tri vezana neuspeha, što je dovelo do promene na klupi tima.

Uprava kluba je obavestila svoja simpatizere da je došlo do raskida saradnje sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Popovim, tom prilikom je uputila zahvalnost sada već bivšem treneru na svemu što je uradio za tim, kao i na istorijskom plasmanu u viši rang.

Republika

Foto: FK Rusanda Melenci

Jovo Simanić je novi trener Rusande

Prvenstvo je u toku, čelni ljudi kluba su brzo reagovali i već danas je došlo do promocije novog šefa stručnog štaba. Na klupi Rusande će od predstojećeg vikenda i zvanično sedeti Jovo Simanić (58). Reč je o iskusnom treneru koji je proteklu sezonu proveo na klupi ŽFK Železnički, pre toga je bio u opremi Vojvodine iz Perleza devet meseci, a kratko se zadržao na klupi Budućnosti iz Srpske Crnje (tri meseca).

Trenerski debi na klupi Rusande Simanić će imati već sutra (subota), kada njegov novi tim dočekuje sastav BAK-a iz Bele Crkve, utakmica se igra na terenu u Melencima sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading