DERBI KOLA U MALOŠIŠTU: Prošlogodišnji zonaš dočekuje Slogu iz Jovanovca!

Autor:

Sport

21.09.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba kluba imaju šampionske ambicije za ovu sezonu!

DERBI KOLA U MALOŠIŠTU: Prošlogodišnji zonaš dočekuje Slogu iz Jovanovca!

Foto: FK Malošište

Sedmo kolo Nišavske okružne lige donosi nam derbi koji se igra u Malošištu, gde će istoimeni sastav ugostiti ekipu Sloge 1980 iz Jovanovca.

Domaćin nedeljnog susreta, prošlogodišnji član Zone Centar sa visokim ambicijama je ušao u ovu sezonu, i sa jasno postavljenim ciljem, a to je povratak u zonski stepen takmičenja. Igrački kadar je u određenoj meri izmenjem, ali je sklopljen respektabilan tim koji će se boriti za sam vrh tabele. 

Trenutno se tim iz Malošišta sa učinkom od četiri trijumfa i dva remija nalazi na deobi četvrte pozicije na tabeli sa 14 osvojenih bodova, što je dva manje u odnosu na trenutna dva lidera u ligi. Na domaćem terenu ekipa je odigrala dva meča od starta sezone, i tom prilikom je zabeležen trijumf nad sastavom Taskovići (5:1), i remi sa Rudarom u utakmici bez golova.

Bivši zonaš će u nedelju ugostiti tim iz Jovanovca koji ima malo bolji učinak od starta sezone u odnosu na predstojećeg rivala, trenutno se Sloga sa učinkom od pet trijumfa i jednog remija nalazi na deobi prve pozicije na tabeli. Jedini meč u kojem je ekipa ostala bez celog plena jeste kada je dočekala Polet iz Ratine (2:2).

Uprava Sloge je odradila odličan posao u zimskom prelaznom roku, a isti je ponovila i tokom leta, i sada "beru" plodove perfektnih poteza za vreme transfer pijace. Tim je sklopljen od proverenih igrača, ciljevi su takođe veliki, što znači da nas očekuje jako zanimljiv duel u nedelju.

Malošište - Sloga 1980 (Jovanovac)

Nedelja, 24. septembar od 15.30

Teren u Malošištu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading