POVRATAK: Ne može bez srpske prestonice - predstavljaće dodatnog aduta u borbi za šampionski pehar! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.09.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan transfer.

POVRATAK: Ne može bez srpske prestonice - predstavljaće dodatnog aduta u borbi za šampionski pehar! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Na Karaburmi se radi punom parom, klupske ambicije su velike i s tim u vezi se i vuku potezi u rukovodstvu. 

OFK Beograd se trenutno sa 19 osvojenih bodova nalazi na liderskoj pozicji na tabeli Prve lige Srbije, učinak od šest trijumfa i jednog remija bio je dovoljan za prvo mesto u ligi. Pored "dominacije" po broju bodova, tim sa Karaburme dominira i u ostalim kolonama na tabeli prvoligaškog karavana. U 25 situacija igrači trenera Simo Krunića su tresli mrežu rivala, dok je njihov golman savladan samo sedam puta. 

Uprava kluba je danas obelodanila novi dolazak na Karaburmu, opremu kluba zadužio je Damjan Daničić (23). Reč je o fudbaleru koji pokriva poziciju levog beka, karijeru je gradio kroz mlađe kategorije Crvene zvezde, kasnije bio član Grafičara, Voždovca, dok je u Hrvatskoj nosio dres Dinama i Istre. 

Republika

Foto: OFK Beograd

Damjan Daničić

Proteklih šest meseci Daničić je proveo u Superligi nastupajući u dresu Voždovca, tom prilikom zabeležio je 12 nastupa u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji, i ukupno je proveo 627 minuta na terenu.

Dolaskom člana mlade reprezentacije Srbije tim sa Karaburme je dobio dodatnu opciju na levoj strani terena, već odličan igrački kadar OFK Beograda je dodatno ojačan, što pokazuje da se klub ozbiljno sprema za izazove koji ga očekuju u predstojećem periodu u borbi za plasman u viši rang.

 

U okviru osmog kola Prve lige Srbije OFK Beograd gostuje Inđiji, utakmica je na programu u petak, 22. septembra od 16 časova.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading