LIDER JE SKINUT SA TRONA U NOVOM LANIŠTU: Mladi radnik je odličnom partijom prekinuo seriju Šantarovca!

Autor:

Sport

21.09.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perfektna igra domaćina.

LIDER JE SKINUT SA TRONA U NOVOM LANIŠTU: Mladi radnik je odličnom partijom prekinuo seriju Šantarovca!

Foto: FK Mladi Radnik Novo Lanište

U okviru šestog kola Međuopštinske lige Sever ekipa Mladog Radnika iz Novog Laništa ugostila je sastav Šantarovca, domaćin je do ovog susreta osvojio devet bodova, dok su gosti na maksimalnih 15. 

Tim Mladog radnika na domaćem terenu igra jako dobro, trenutno se nalazi u seriji od tri vezana trijumfa, i od prvog minuta je krenuo ofanzivno ka golu rivala.

Napadačka igra domaćinu isplatila se u 20. minutu kada je Mališa Bulatović savladao golmana Đorđevića, 1:0 za tim iz Novog Laništa. Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo, igrači Mladog radnika su sa velikom voljom i željom išli na svaku loptu, držali su posed u svojim nogama i jako malo prilika su dopustili rivalu.

Republika

Foto: FK Mladi Radnik Novo Lanište

Kolektiv Mladog radnika

U nastavku meča nešto otvorenija igra na obe strane, smenjivali su se napadi na polovini rivala, ali su domaći bili ti koji su opet zatresli mrežu protivnika. U 76. minutu Bulatović svojim drugim pogotkom uvećava prednost Mladog radnika na 2:0.

 Krenuli su na sve ili ništa gosti, i u 86. minutu su stigli na samo jedan gol zaostatka, ali nisu uspeli da stignu i do remija. Gavrilović je uputio dobar centaršut, Jovan Trifunović je prevario svoje čuvare i smestio je loptu u mrežu za konačnih 2:1.

Mladi radnik (Lanište) - Šantarovac 2:1 (1:0)

Mladi radnik: Manojlović, M. Tasić, Milosavljević, Dobrosavljević, Drašković, Tomić, A. Tasić (od 75' Ivić), Dimitrijević, Petković, Milenković, Bulatović (od 85' Marković)

Šantarovac: Đorđević, Ilić, Danković (od 73' Milutinović), Ristić, Jovanović, Avramović, Trifunović, Filipović, Stijović, Spasić, Gavrilović

U sledećem kolu Šantarovac dočekuje Osaonicu, dok Mladi radnik ide na noge ekipi Mladosti iz Končareva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading