FURIOZAN START GOSTIJU DOVOLJAN ZA TRI BODA: Prednost Zlatice "iz svlačionice" šokirala domaćina!

Autor:

Sport

21.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušao je Radnički da dođe do povoljnog rezultata, ali nije uspeo.

FURIOZAN START GOSTIJU DOVOLJAN ZA TRI BODA: Prednost Zlatice "iz svlačionice" šokirala domaćina!

Foto: FK Zlatica

U okviru "B lige" FS grada Zrenjanina ekipa Radničkog iz Sutjeske ugostila je sastav Zlatice, oba tima su u ovaj meč ušla sa po tri osvojena boda.

Odlično su gosti ušli u meč i već u prvom minutu su stigli do prednosti. Bojan Jovanović je sa nekih 20-tak metara doveo ekipu Zlatice u vođstvo od 1:0.

Brza i ofanzivna igra gostiju je nastavljena i nakon vođstva, iskoristili su igrači Zlatice šok koji je nastao nakon ranog pogotka u mreži domaćina, i u osmom minutu su već imali dva gola prednosti. Saša Vorgić je poslao loptu iza leđa golmanu Suču, 2:0.

Republika

Foto: FK Radnički Sutjeska

Teren Radničkog

Sledeća promena rezultata viđena je u 18. minutu kada su gosti preko Marka Imbronjeva povisiji prednost na 3:0. Utešni pogodak za domaće postigao je Vukašin Bajić u 39. minutu, te se rezultatom 3:1 otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu lopta je bila u posedu domaćina, gosti branili prednost koju su stekli u prvih 45 minuta, ali je njihova odbrana kapitulirala u 80. minutu. Gabrijel Kondan je doveo Radnički na samo gol zaostatka, 3:2.

Odolevali su gosti naletima domaćina, i pred sam kraj meča su rešili pitanje pobednika, Ibronjev je u 90. minutu golom postavio konačnih 4:2 u korist Zlatice.

Radnički (Sutjeska) - Zlatica 2:4 (1:3)

Radnički: Suču, Mamlić, Treunov, Dalja (od 64' Grabovac), Bajić, Miloš, G. Kondan, Rajku, K. Kondan, Idvorjan, Miloš

Zlatica: Gecin, Dražić, Šari, Vioglavin, Pecarski, Pavković (od 77' Živkov), Radojev, Berkov, Imbronjev, Vorgić, Jovanović 

U sledećem kolu Radnički igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Partizana iz Tomaševca, dok Zlatica dočekuje Proleter 2006 iz Zrenjanina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading