BSK ŽELI GORNJI DEO TABELE: Prelazni rok je odrađen planski, vreme je da se "nižu" trijumfi!

Autor:

Sport

21.09.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Brajkovcu se radilo vredno.

BSK ŽELI GORNJI DEO TABELE: Prelazni rok je odrađen planski, vreme je da se "nižu" trijumfi!

Foto: FK BSK Brajkovac

Prošlogodišnji rezultati nisu bili najbolji, što je dovelo do određenih promena u klubu tokom nedavno završenog prelaznog roka.

Prelazni rok u redovima BSK-a iz Brajkovca odrađen je po unapred dogovorenom "rasporedu", ekipu je napustio samo jedan fudbaler, reč je o Nikoli Panteliću, dok je uprava dogovorila sedam novih igrača.

Kao "slobodni igrači" stigli su Bojan Mijatović i Miloš Vlahović koji pokrivaju pozicije u samom vrhu napada. Njima će u napadu praviti društvo Goran Pavlović koji je došao iz redova Sloge (Lukavica) i Aleksandar Jovanović koji je opremu TEK-a (Veliki Crljeni) zamenio za dres BSK-a. 

Republika

Foto: FK BSK Brajkovac

Tim sa premijere nove sezone

Odbramena linija ojačana je dolaskom Raše Radišića, koji može da odigra i na poziciji zadnjeg veznog, Ljubomira Arsenijevića i Stefana Lukića koji takođe pokrivaju mesta ispred samog golmana. Lukić i Arsenijević su kao i Jovanović stigli iz redova TEK-a, dok je Radišić nosio dres fudbalskog kluba Rajac iz Kadine Luke. 

Po komentarima iz kluba, uprava je generalno zadovoljna odrađenim poslom za vreme transfer pijace, jako loša prošla sezona je već zaboravljena, i sada se tim sprema za dosta veće domete.

Fudbalski klub iz Brajkovac proteklog vikenda započeo je sezonu u Drugoj opštinskoj ligi Lazarevac, i na otvaranju iste nije stigao do bodova. BSK je u prvom kolu gostovao ekipi Strmova i tom prilikom je zabeležio poraz rezultatom 4:0.

Sledeći meč BSK igra opet na gostovanju, ovoga puta Mladom Radniku iz Junkovca, meč se igra u nedelju, 24. septembra od 16 časova.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading