TUREKOVAC TRAŽI NASTAVAK TRIJUMFALNOG NIZA: Todorovac prvi put u gostima od starta sezone!

Autor:

Sport

21.09.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golovi su "sigurica" na njihovim duelima.

TUREKOVAC TRAŽI NASTAVAK TRIJUMFALNOG NIZA: Todorovac prvi put u gostima od starta sezone!

Foto: FK Turekovac

U okviru trećeg kola Gradske lige Leskovac ekipa Turekovca ugostiće sastav Todorovca.

Uprava Turekovca je za vreme letnjeg prelaznog roka sklopila respektabilan igrački kadar, i cilj koji je postavljen jeste da se tim bori za sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja. Ekipa je prvenstvo otvorila minimalnim trijumfom nad Navalinom, da bi u prošlom kolu na gostovanju u Gornjem Sinkovcu slavila rezultatom 4:1.

Odlična forma od starta sezone, i predstojeći meč pred domaćim navijačima, gde ekipa igra posebno dobro, daju za pravo igračima i simpatizerima kluba da se nadaju novom trijumfu za vikend. Iz redova Turekovca su povodom meča poručili:

- Dolaze nam dugogodišnji prijatelji, veoma fer i kvalitetna ekipa Todorovce. Ovom prilikom želimo da pozovemo sve navijače da dođu u što većem broju i poštenim navijanjem pomognu našem timu da dođemo do treće uzastopne pobede, a posle utakmice, naravno, tradicionalno treće poluvreme.

Republika

Foto: FK Turekovac

Najavni poster

U nedelju će na stadionu "Lotrin Gaj" gostovati sastav Todorovce koji se trenutno sa dva osvojena boda nalazi na petoj poziciji na tabeli. Ekipa je sezonu otvorila remijem protiv Jašunje rezultatom 1:1, a isti broj golova postignut je i u drugom kolu kada je tim opet igrao pred svojim navijačima, ali je tada rival bio Građanski 2023.

Ovo će biti prvo gostovanje od starta sezone za Todorovce, ekipa i dalje traži prvi trijumf, sa velikim ambicijama idu na duel sa Turekovcem, ali sigurno da neće biti lako, imajući u vidu formu i partija na domaćem terenu predstojećeg rivala.

U prošlogodišnjim duelima ova dva tima oba puta su domaći sastavili slavili, i oba puta je rezultat bio 5:1 u korist domaćina susreta.

Turekovac - Todorovce

Nedelja, 24. septembar od 16 časova

Stadion "Lotrin Gaj"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading