RADNIČKI ŽELI POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Polet i dalje traži igru koja bi mu donela prve bodove u novoj sezoni!

Autor:

Sport

22.09.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret dva tima sa različitih strana tabele.

RADNIČKI ŽELI POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Polet i dalje traži igru koja bi mu donela prve bodove u novoj sezoni!

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

U okviru sedmog kola Nišavske okružne lige ekipa Radničkog 1924 iz Kočana ugostiće sastav Poleta iz Vitoševca.

Domaćin nedeljnog susreta ima velike ambicije za ovu sezonu i jedan je od timova u ligi koji i dalje ne zna za poraz. Radnički je od starta sezone zabeležio četiri trijumfa i jedan remi, što je bilo dovoljno za osvajanje šeste pozicije na tabeli, koju dele sa još jednim timom.

Na domaćem terenu ekipa je odigrala tri susreta u ligi i tom prilikom je zabeležila učinak od isto toliko trijumfa, uz gol razliku 13:4. Remi na prošlonedeljnom gostovanju u Mekišu je već arhiviran, igrači su okrenuti ka novim izazovima i žele da se što pre vrate na pobednički kolosek, prva sledeća prepreka jeste novajlija u ligi, sastav Poleta iz Vitoševca.

Republika

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Radnički želi povratak na pobednički kolosek

Prošlogodišnji šampion Opštinske lige Aleksinac vratio se u okružni fudbal posle sedam godina, ali od starta nove sezone ne beleži dobre rezultate. Tim iz Vitoševca je trenutno i dalje bez bodova, pored toga mrežu rivala su zatresli samo pet puta, dok je njihov golman savladan čak u 23 navrata.

Situacija za Polet nije sjajna,  a takođe i trenutni raspored im ne ide na ruku. Posle gostovanja Radničkom, u Vitoševac će gostovati još jedan kandidat za najviši plasman, sastav Naisusa iz Rožine. 

Nemaju fudbaleri Poleta šta da izgube na nedeljnom gostovanju, a mogu mnogo toga da dobiju, pa samim tim na ovaj susret idu bez previše pritiska, sa namerom da se nadigravaju i da dođu do pozitivnog rezultata.

Radnički 1924 (Kočane) - Polet (Vitoševac)

Nedelja, 24. septembar od 15.30

Teren Radničkog

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading