OBA TIMA SU SLABO UŠLA U SEZONU: Devet golova su navijači imali prilike da vide na poslednjem njihovom susuret!

Autor:

Sport

05.10.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratar i Rutevac u borbi za jako bitne bodove.

OBA TIMA SU SLABO UŠLA U SEZONU: Devet golova su navijači imali prilike da vide na poslednjem njihovom susuret!

Foto: FK Ratar Gornja Peščanica

U okviru četvrtog kola Opštinske lige Aleksinac sastav Ratara iz Gornje Peščanice ugostiće ekipu Rutevca.

Domaćin nedeljnog susreta se već duži period takmiči u Opštinskoj ligi, i prošlu sezonu je završio na pretposlednjem mestu na tabeli. Prvenstvo je tim iz Gornje Peščanice otvorio sa dva vezana neuspeha, ali je u prošlom kolu osvojio prve bodove, savladan je tim Mladosti 1955 na gostovanju rezultatom 2:1.

Sastav Ratara je na u drugom kolu pred svojim navijačima poražen od Borca (Trnjane) rezultatom 2:0, i sada je na igračima da u drugom meču od starta sezone na svom terenu pokušaju da ostave bolji utisak. Prošle sezone tim je gotovo ceo bodovni saldo (osam od devet bodova), osvojio pred svojim navijačima.

Ulogu gosta u Gornjoj Peščanici u nedelju imaće tim Rutevca koji je u dosadašnjem toku sezone zabeležio dva boda. Remijima u prvom i drugom kolu osvežen je bodovni saldo, ali je proteklog vikenda zabeležen poraz pred domaćom publikom od Sloge iz Dobrujevca rezultatom 4:1.

Već petu godinu za redom sastav Rutevca pokušava da se vrati u Nišavsku okružnu ligu u kojoj se poslednji put našao u sezoni 14/15, ali mu to ne polazi za rukom. Pauzirao je klub od 2015. do 2019. sa takmičenjem, i sada će biti potrebno određeno vreme da se sve vrati na pravi put.

Prošlogodišnji dueli ova dva tima su bili jako zanimljivi i sadržajni, Rutevac je na domaćem terenu upisao bod rezultatom 2:2, dok je na gostovanju u jako uzbuljivom susretu slavio sa 5:4 i tako je odneo ceo plen iz Gornje Peščanice.

Ratar (Gornja Peščanica) - Rutevac

Nedelja, 8. oktobar od 15 časova

Teren u Gornjoj Peščanici

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading