CRVENO-BELI ZOVU NAVIJAČE: Vreme je za prve bodove na domaćem terenu od osnivanja kluba!

Autor:

Sport

05.10.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlogodišnji član višeg ranga neće biti "lak rival" timu iz Lešnice.

CRVENO-BELI ZOVU NAVIJAČE: Vreme je za prve bodove na domaćem terenu od osnivanja kluba!

Foto: FK Crvena Zvezda Lešnica

U okviru četvrtog kola Opštinske lige Loznica (grupa B) sastav Crvene zvezde iz Lešnice ugostiće ekipu Hajduka iz Ribarice.

Domaćin nedeljnog susreta, mladi sportski kolektiv iz Lešnice je u dosadašnjem toku sezone odigrao dva meča i tom prilikom je zabeležio po jedan trijumf i poraz. Proteklog vikenda savladan je tim Sloge iz Korenite na gostovanju (1:2), i time su crveno-beli upisali prve istorijske bodove od osnivanja kluba.

Crvena zvezda je na dva meča od starta sezone zatresla mrežu rivala u pet navrata, ali je isto toliko puta savladan i njihov golman. Sastav iz Lešnice igra otvoreno, napadački od prvog minuta, što zna da "kreira" jako zanimljiv meč, iz kluba se nadaju da će takvom igrom privući navijače pored terena.

Foto: FK Crvena Zvezda Lešnica

Najavni poster

Nedeljni gost u Jelavu, mestu u kojem crveno-beli igraju svoje domaće mečeve, biće prošlogodišnji član višeg ranga, tim iz Ribarice, koji je u višoj ligi imao jednogodišnju epizodu. Sastav Hajduka je nakon tri odigrana ligaška susreta stigao do šest osvojenih bodova, ceo bodovni saldo je osvojen pred svojim navijačima, dok je na gostovanju aktuelnom lideru upisan poraz rezultatom 7:0.

Prošlogodišnji mečevi na gostovanjima tima iz Ribarice nisu neki reper, imajući u vidu da je cela ekipa bila u jako slaboj formi, ali je Hajduk znao da sa puta donese bodove i da ojača svoj bodovni saldo.

Crvena zvezda (Lešnica) - Hajduk (Ribarica)

Nedelja, 8. oktobar od 10.30

Teren u Jelavu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading