MINIMALAC VREDAN PLEJ-OF ZONE: OFK Vršac je ostvario jako bitan trijumf nad ekipom Novog Sada! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

17.10.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan gol je odlučio "vlasnika" tri boda.

MINIMALAC VREDAN PLEJ-OF ZONE: OFK Vršac je ostvario jako bitan trijumf nad ekipom Novog Sada! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

U okviru 12. kola Prve lige Srbije ekipa OFK Vršca ugostila je sastav RFK Novi Sad 1921. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 13 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu osme pozicije na tabeli, dok su gosti sa pet bodova manje bili na 14. mestu u ligi.

U nešto boljem raspoloženju u utakmicu na gradskom stadionu u Vršcu ušli su gosti, jer su u prošlom kolu uspeli da ostvare drugi trijumf u sezoni, dok su domaćini već dva vikenda bez osvojenog boda.

Tražili su gosti iz Novog Sada prve bodove na gostovanju ove sezone, pokušali su ofanzivnijim pristupom da zaprete golu rivala, ali se nakon prvih 45 minuta radovao domaći sastav.

Pred sam kraj poluvremena kombinacija mladih fudbalera OFK Vršca, Uroš Kilibarda je proturio loptu do imenjaka Miladinovića, koji je odličnim lob udarcem smestio loptu u mrežu rivala, 1:0 za domaćina.

Drugi deo meča počeo je sa dve izmene u redovima gostiju, pokušali su izabranici Vidaka Bratića da odgovore domaćinu, da stignu do izjednačenja i da meč uvedu u neizvesnu završnicu, ali im to nije pošlo za rukom.

Pred sam kraj meča došlo je do sudara domaćeg i gostujućeg fudbalera, Kilibarda i Rađen su bili učesnici duela, "deblji kraj" je izvukao igrač domaćeg tima, kojem ovom prilikom želimo brz oporavak i povratak na teren u što kraćem roku.

OFK Vršac - RFK Novi Sad 1929 1:0 (1:0)

OFK Vršac: Andrijanić, Zoćević, Braunović (od 84' Blagojević), Todorović (od 84' Glavinić), Lazevski (od 57' Graonja), Stojković, Čejić (od 84' Grek), Diouf, Kilibarda, Terzić, Miladinović (od 49' Milivojević)

RFK Novi Sad: Đulčić, Varga, Krstić (od 84' Stajki), Rac, Furtula, Vrekić (od 84' Gajić), Jevremović (od 46' Mitrović), Msanga, Blagojević (od 84' Tedić), Stojanović (od 46' Vlalukin), Rađen

 U sledećem kolu RFK Novi Sad dočekuje Mačvu iz Šabca, dok sastav Vršca ide na noge Grafičaru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading