DERBI POLUSEZONE OPRAVDAO OČEKIVANJA: Pred prepunim tribinama u Lazarevu sastav Zadrugara je stigao do trijumfa vrednog prvog mesta!

Autor:

Sport

17.10.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji lider, ekipa Gradnulice sada zaostaje za prvim mestom jedan bod.

DERBI POLUSEZONE OPRAVDAO OČEKIVANJA: Pred prepunim tribinama u Lazarevu sastav Zadrugara je stigao do trijumfa vrednog prvog mesta!

Foto: FK Zadrugar Lazarevo

U okviru devetog kola "A lige" FS grada Zrenjanina ekipa Zadrugara iz Lazareva ugostila je sastav OFK Gradnulice. Domaćin meča je u ovaj susret ušao sa 22 osvojena boda, što je bilo dovoljno za drugu poziciju na tabeli, dok su gosti sa dva više bili lideri prvenstva.

Pred oko 500 gledalaca odigran je derbi prvog dela prvenstva, a verovatno će ova dva tima voditi bitku i na proleće za titulu šampiona. Odličan start domaćina rezultirao je ranim vođstvom, na isteku trećeg minuta Ranko Marković poslao je loptu iza leđa golmanu Jevremovu, 1:0 za Zadrugar.

Visok intenzitet meča dodatno je "podgrejao" rani pogodak, međutim za sledeći se čekalo sve do pred kraj prvog dela meča. Dejan Popović je pred sam kraj nadoknade vremena duplirao prednost zima iz Lazareva, 2:0.

Drugi deo meča gosti su počeli dosta otvorenije i ofanzivnije, nisu imali više šta da čekaju, i posle 15 minuta igre su prepolovili zaostatak, strelac za Gradnulicu je bio Darko Prec, 2:1. 

Pokušavali su gosti da stignu do izjednačenja, pogodak u mreži Zadrugara ih je ohrbario dodatno, ali su i domaći imali svoju igru. U 73. minutu Marković je po drugi put zatresao mrežu golmana rivala, treći gol za Zadrugar, 3:1.

Treneri su izmenama na obe strane "umirili" utakmicu, gosti su želeli da stignu opet do gola zaostatka, ali im to ovoga puta nije pošlo za rukom.

Zadrugar (Lazarevo) - OFK Gradnulica 3:1 (2:0)

Zadrugar: Lučić (od 29' Stanišić), Mršević, Zemunski, Trkulja, Marković, Popović (od 74' Đorić), Furtula (od 91' Zejak), Erić, Lojpur (od 46' Obradov), Viskup, Miletić

OFK Gradnulica: Jevremov, Knežević, Aranitović (od 67' Vukojević), Mrđenović, Matić, Milanović, Josimov, Prec (od 72' Radenković), Jevremov, Živanov (od 88' Tumo), Lalović (od 88' Marković) 

Ovim trijumfom Zadrugar je preuzeo lidersku poziciju na tabeli, i sada on ima bod prednosti u odnosu na drugoplasiranu Gradnulicu.

U sledećem kolu Gradnulica dočekuje ASK (Aradac), dok Zadrugar gostuje ekipi Tamiša iz Farkaždina.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading