ĐOKIĆI DONELI BODOVE PLANTAŽERIMA: Tim iz Donjeg Stopanja se sa teškog gostovanja vraća sa celim plenom!

Autor:

Sport

18.10.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušavao je sastav Nebeskih Anđela u drugom poluvremena da stigne do povoljnijeg rezultata, ali mu to nije pošlo za nogom.

ĐOKIĆI DONELI BODOVE PLANTAŽERIMA: Tim iz Donjeg Stopanja se sa teškog gostovanja vraća sa celim plenom!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

U okviru 12. kola Zone Jug ekipa Nebeskih Anđela iz Vranja ugostila je sastav Plantaže iz Donjeg Stopanja. Domaći sastav je u ovaj meč ušao sa 12 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za 15. poziciju na tabeli, dok su gosti imali četiri boda više i bili su na deobi devetog mesta u ligi.

Došli su gosti na duel u Bujanovcu u nešto "kraćem" rosteru, ali ih to nije sprečilo da pruže odličnu partiju protiv tima koji igra dobro na domaćem terenu.

Prvo poluvreme proteklo je uglavnom u odmeravanja snaga, lopta je bila na sredini terena, gde se posed smenjivao između dva tima. Na isteku 36. minuta evrogol Milana Đokića za vođstvo Plantaže, fudbaler gostiju se "preplatio" na pogotke za TV špice.

Drugo poluvreme pripalo je domaćinu, inicijativa je bila na strani Nebeskih Anđela, trener Stošić je izmenama dodatno ojačao ofanzivnu liniju tima, ali nisu uspeli njegovi izabranici da stignu do povoljnijeg rezultata.

Gosti su uspešno odolovali svim naletima rivala, i na kraju su iskoristili i šansu koja ima se ukazala za dupliranje prednosti. Na isteku 81. minuta sjajna saradnja Nikole Jankovića i Vuka Đokića dovela je do konačnih 2:0 u korist Plantaže.

Nebeski Anđeli - Plantaža (Donje Stopanje) 0:2 (0:1)

Nebeski Anđeli: Mirdžić, Ristić, Stevanović (od 46' Kostov), Vasiljević, Ignjatović (od 76' Ranković), Cvetković (od 60' Stojković), Mladenović (od 60' Stojilković), Jovanović, Petrović, Stojanović, Radivojević

Plantaža: Ivanović, Tasić, Dimitrijević, M. Đokić, M. Stojanović, V. Đokić, Prokopović, Krstić (od 74' Janković), Nikolić, Stanković (od 90' Novković), S. Stojanović 

Ovim trijumfom ekipa Plantaže je napredovala do šeste pozicije na tabeli, dok su Nebeski Anđeli ostali na 15. mestu.

U sledećem kolu Plantaža dočekuje Radan iz Lebana, dok sastav Nebeskih Anđela gostuje Jedinstvu (Bošnjace).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading