POZITIVNA ENERGIJA DAJE REZULTATE: Lider siguran na gostovanju fenjerašu na tabeli! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija svih fudbalera OFK Aranđelovca.

POZITIVNA ENERGIJA DAJE REZULTATE: Lider siguran na gostovanju fenjerašu na tabeli! (VIDEO)

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru devetog kola Šumadijske okružne lige ekipa OFK Aranđelovca 1979 ugostila je sastav Kopljara. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa prve pozicije i 19 osvojenih bodova, dok su gosti sa sedam bili na deobi poslednjeg mesta u ligi.

Odličan ulazak u meč prošlogodišnjeg zonaša rezultirao je sa dva pogotka u mreži rivala, ali je samo jedan priznat. Odlična asistencija Veličkovića i pogodak glavom Malena, nisu doveli do promene rezultata zbog ofsajda.

Nastavili su fudbaleri Aranđelovca u istom ritmu i na isteku 25. minuta su stigli do vođstva. Jovan Krstić je izveo slobodan udarac, golman Ilić je loptu na kratku odbio, ali je na istu natrčao Malen Milivojević, 1:0 za domaćina.

 

 

Nastavili su sa napadačkom igrom domaćini, i uspeli su do kraja poluvremena još jednom da smeste loptu u mrežu rivala, ovoga puta direktno iz slobodnog udarca, strelac je bio kapiten, Stefan Veličković, 2:0. 

 

 

 Od starta drugog poluvremena domaći tim je ušao sa željom da što pre reši pitanje pobednika, i uspeo je u tome. Na isteku 57. minuta odlično dodavanje Simonovića iskoristio je Nikola Dabić, 3:0.

Nastavili su domaći sa ofanzivnim naletima ka golu rivala, osam minuta kasnije Malen je svojim drugim pogotkom povisio prednost Aranđelovca na 4:0. 

Izmene na obe strane uvele su meč u nešto mirniji tempo, domaći su do poslednjeg sudijskog zvižduka imali još dve prilike za promenu rezultata, ali udarci Dabića i Krstića nisu pronašli put do mreže ekipe Kopljari.

OFK Aranđelovac 1979 - Kopljari 4:0 (2:0)

Aranđelovac: Jovetić, Jovanović (od 79' Radovanović), S. Milivojević, Drndarević, Dabić, Krstić, M. Milivojević, Veličković (od 60' Ranković), Ilić, Krunić (od 72' Kulundžić), Simonović

Kopljari: Ilić, Drobnjak (od 68' Radović), Stefanović, Aleksić, Vasiljević, Marisavljević, Filipović (od 72' Ristović), Lukić (od 46' Mihailović), Prekić, Adamović, Matijević (od 68' Nedić)

 U sledećem kolu fenjeraš na tabeli dočekuje ŽSK iz Žirovnice, dok lider gostuje ekipi Plaskovac.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading