ROVOVSKA BORBA PO CELOM TERENU: Deset žutih kartona, dva penala i trijumf Aranđelovca vredan liderske pozicije!

Autor:

Sport

09.10.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BSK se odlično pokazao protiv tima iz samog vrha tabele.

ROVOVSKA BORBA PO CELOM TERENU: Deset žutih kartona, dva penala i trijumf Aranđelovca vredan liderske pozicije!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru osmog kola Šumadijske okružne lige ekipa BSK-a iz Borača ugostila je sastav OFK Aranđelovca, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa sedam osvojenih bodova, dok su gosti imali 16.

Odličan meč viđen je u Boraču, pred oko 70-tak gledalaca jako borbena i prava takmičarska utakmica od prvog minuta. Gosti su bolje ušli u meč, nakon ispucavanja golmana Jovetića, lopta stiže do kapitena Veličkovića čiji volej udarac završava na stativi gola domaćih. 

Na isteku desetog minuta Milivojević biva oboren od strane domaćeg odbrambenog igrača, i sudija pokazuje na belu tačku. Siguran realizator najstrožije kazne bio je Stefan Veličković, 1:0 za OFK Aranđelovac.

Uspeli su igrači BSK-a brzo da se vrate u meč, samo pet minuta kasnije preko Aleksandra Mihailovića stižu do izjednačenja. Novi pogodak dodatno je zaoštrio igru po celom terenu, veliki broj kontatka rezultirao je i izmenom zbog povrede u redovima gostiju. Strelac gola za Aranđelovac, i kapiten ekipe, Veličković je svoje mesto na isteku pola sata igre ustupio Kruniću. Tokom prvih 45 minuta čak osam žutih kartona, po četiri na obe strane.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Teren BSK-a

Drugo poluvreme počelo je loše po goste, u 50. minutu dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara za domaćina, šut fudbalera BSK-a završio je pored stative, ali i da je išao put gola, golman Jovetić je bio na lopti. 

Promašen jedanaesterac rivala kao da je motivisao goste da zaigraju bolje i odlučnije u napadu, pokušavali su fudbaleri Aranđelovca da stignu do vođstva, i uspeli su u tome pred kraj samog meča. 

Probio je Simonović u 83. minutu po strani, ušao je u kazneni prostor rivala, gde je dodao pas do Milivojevića koji iskusno šalje loptu iza leđa golmanu Mitroviću, 2:1.

Do kraja meča rovovska bitka, uglavnom na sredini terena, što je dovelo da ne bude nove promene rezultata.

BSK (Borač) - OFK Aranđelovac 1979 1:2 (1:1)

BSK: Mitrović, N. Mišković, P. Mišković, Popović, D. Garić, Đoković (od 70' Mišković), Vukadinović, Simović, Mihailović, N. Garić, Prodanović

OFK Aranđelovac: Jovetić, Lalović, S. Milivojević, Drndarević, Simonović, Jovanović (od 59' Ranković), M. Milivojević, Veličković (od 33' Krunić), Ilić, Perić  

U sledećem kolu u Aranđelovac stiže ekipa Kopljari, dok BSK gostuje ŽSK-u iz Žirovnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading