GOLEADA U LJUBOVIJI: Ekipa Mladosti je nastavila seriju odličnih rezultata!

Autor:

Sport

18.10.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osam golova, šest u mreži domaćina.

GOLEADA U LJUBOVIJI: Ekipa Mladosti je nastavila seriju odličnih rezultata!

Foto: FK Mladost Donja Borina

U okviru osmog kola Međuopštinske lige Jadar sastav Azbukovice iz Crnče ugostio je ekipu Mladosti iz Donje Borine. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa poslednje pozicije na tabeli, i dalje bez osvojenih bodova, dok su gosti bili na koti 17, što je bilo dovoljno za drugo mesto u ligi.

Prošlogodišnji član opštinske lige ušao je u duel sa timom iz gornjeg dela tabele jako odvažno, ali mu se to "obilo" o glavu u prvih desetak minuta. Gosti odlično otvaraju utakmicu, Dejan Petrović u trećem minutu donosi prednost ekipi Mladosti, dok osam minuta kasnije Goran Aleksić duplira istu, 2:0.

Nije se domaći sastav predao, nastavio je sa istom igrom, i na isteku pola sata meča sa dva brza pogotka uspeo je da stigne do izjednačenja. Pavle Purtić je bio strelac u 32., dok je dva minuta kasnije pogodio i Nenad Radaković, 2:2.

Odgovorili su gosti sa još dva gola do odlaska na odmor, i to je u velikoj meri prelomilo meč. Pogotcima Aleksandra Bjelice i Nikole Petrovića, sastav Mladosti stiže do 4:2 nakon prvih 45 minuta.

Drugi deo meča protekao je u inicijativi gostujućeg tima, rezervista Marko Andrić je u 65. uvećao prednost ekipe iz Donje Borine na 5:2, da bi konačan rezultat meča postavio Petrović, svojim drugim pogotkom na susretu, 6:2.

Azbukovica (Crnča) - Mladost (Donja Borina) 2:6 (2:4)

Azbukovica: Petrović, Davidović, Panović, Jovanović, Milićević, Sević, Purtić, Nedeljković, Radaković, Đorđić, Ristić

Mladost: Kostadinović, Lazić, N. Kojić (od 70' P. Kojić), Spasenović, Bogdanović (od 77' Vladić), N. Petrović (od 77' Obrenović), Kovačević (od 46' Andrić), D. Petrović, Bjelica (od 46' Tanasković), Aleksić, Erić

Iz redova Mladost su nakon meča poručili:

- Čestitke domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri, bez sporne situacije na celom meču. Mislimo da zaslužuju dosta više nego što trenutno stanje na tabeli pokazuje. Želimo da se zahvalimo navijačima koji su i na ovaj duel došli u velikom broju, i pored nepovoljnih vremenskih uslova. 

U sledećem kolu sastav Mladosti dočekuje ekipu Stolice iz Krupnja, dok Azbukovica gostuje timu Jadra 1961 iz Gornjeg Dobrića

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading