VELIKI DERBI OKONČAN PODELOM BODOVA: Krajnji ishod je prikaz realnog stanja na terenu, ali remijem niti jedna ekipa ne može biti zadovoljna! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

15.10.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji je sa velikim nestrpljenjem očekivan, odigran je na stadionu u Kosjeriću.

VELIKI DERBI OKONČAN PODELOM BODOVA: Krajnji ishod je prikaz realnog stanja na terenu, ali remijem niti jedna ekipa ne može biti zadovoljna! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/FK Crnokosa/A. Pavlović

Fudbaleri Crnokose i Ježevice odigrali su danas na Gradskom stadionu u Kosjeriću meč 8. kola Zlatiborske okružne lige, a na kraju podela bodova najpravedniji je ishod utakmice koja je ponela epitet derbija jesenjeg dela prvenstva. 

Kao i posle svake utakmice koja je značajna za odvijanje takmičenja obe ekipe će imati za čime da žale, a sigurno obe ekipe nisu zadovoljne promenljivim kriterijumom suđenja prvog sudije Ervina Karaosmanovića. 

Utisak viđenog iz ove utakmice je da niti jedna ekipa nije zaslužila da izgubi ovaj meč, a igrači Crnokose su u drugoj polovini drugog poluvremena imali par šansi koje su mogli da pretvore u pogodak i da time ostvare značajnu pobedu koja bi klubu iz Kosjerića u značajnoj meri pomogla u zacrtanom cilju – povratku u zonski rang takmičenja. 

Do vodstva u ovom meču fudbaleri Ježevice su došli u desetom minutu golom Vukašina Pešića, te je nakon toga izgledalo da će fudbaleri Ježevice, koji se nalaze na prvom mestu posle osam odigrainh kola odneti sva tri boda sa ove utakmice u kojoj su se sastali sa ekipom Crnokose koja je, zajedno sa FK Ježevicom, pretendent na prvo mesto i plasman u viši rang. 

Ipak, u nastavku meča fudbaleri Crnokose su pokušavali da izjednače rezultat, što im je pošlo za rukom u 43 minutu, kada je mladi Luka Savić, nakon faula, direktnim udarcem na gol loptu poslao iza leđa golmana Ježevice izjednačivši rezultat na 1:1. 

 

Tokom meča je viđen značajan broj šansi, a u napadu na gol svog protivnika prednjačila je Crnokosa, koja je u finišu meča imala nekoliko izglednih prilika za gol, ali ipak utakmica je okončana podelom bodova.

- Zlatiborska okružna liga, 8. kolo:

Crnokosa (Kosjerić) - Ježevica (Velika Ježevica) 1:1 (1:1)

Strelci: L. Savić u 43. minutu za Crnokosu; V. Pešić u 10. minutu za Ježevicu

Stadion: Gradski stadion Kosjerić

Sudija: Ervin Karaosmanović

U narednom kolu ekipa Crnokose gostuje u Užicu Prvom partizanu, dok će Ježevica dočekati Kotroman sa Mokre gore.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading