SINANOVA UDOVICA NE MOŽE DA PRIČA: Sabina završila na OPERACIJI nakon otvaranja muzeja, trpi UŽASNE BOLOVE!

Autor:

Zabava

20.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sabini Sakić se slošilo nakon otvaranja muzeja pokojnom suprugu!

SINANOVA UDOVICA NE MOŽE DA PRIČA: Sabina završila na OPERACIJI nakon otvaranja muzeja, trpi UŽASNE BOLOVE!

Foto: printscreen/RTVPink, ATA Images

Na inicijativu Sabine Sakić, žene pokojnog pevača Sinana Sakića, u njegovu čast otvoreni su muzej i atelje u njegovoj rodnoj Loznici. Na otvaranje je, osim sina Alena, došao mali broj javnih ličnosti - Hanka Paldum, Ivan Ivanović Đus i Acko Nezirović. Niko drugi od brojnih kolega, koji su se dok je bio živ hvalili prijateljstvom, nije podržao Sabinine napore da na ovaj dan sačuva uspomenu na legendarnog pevača.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Sabina i Alen

Sabinina radost zbog otvaranja muzeja i ateljea nije dugo potrajala. Ona je morala na hitnu intervenciju na vilici, a kako su joj stomatolozi rekli, moraće da joj izvade živce iz više od deset zuba, što neće moći brzo da se reši. Sinanova udovica sada trpi užasne bolove, ali se nada da će mukama uskoro doći kraj.

- To je noćna mora - rekla je kratko Sabina za "Svet".

Sinanova udovica od bolova nije mogla da govori, pa ni da prokomentariše otvaranje muzeja i atelja. U muzeju su, osim uramljenih fotografija, mnoge lične stvari pokojnog Sinana - ručni satovi, dugmad za manžetne, igle za kravatu, brojanica za meditaciju, naočari za sunce i čitanje, uramljene zahvalnice, plakete i zlatne ploče, pehari, odela, firmirane cipele...

U ateljeu, koji je pod istim krovom, Sabina je izložila svoje umetničke slike i skulpture, a u jednom uglo se nalazi i koncertni klavir zlatne boje.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Muzej Sinana Sakića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading