ĐINI DŽINOVIĆ PUKAO FILM ZBOG VOJAŽA: Javno napravila haos zbog reperove nove devojke: NE UPOREĐUJTE NAS!

Autor:

Zabava

20.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Harisa Džinovića burno reagovala kad su joj u omentarima spomenuli novu devojku poznatog repera.

ĐINI DŽINOVIĆ PUKAO FILM ZBOG VOJAŽA: Javno napravila haos zbog reperove nove devojke: NE UPOREĐUJTE NAS!

Foto: Facebook, Ata images

Đina Džinović na društvenoj mreži Instagram nedavno je blokirala mladog repera Mihajla Veruovića Vojaža, za kojeg se spekulisalo da su bili u ljubavnoj vezi, nakon što je našao novu devojku i pokazaoja javno, Tamaru Kujačić. Kako su prenosili domaći mediji ćerka Harisa Džinovića teško je podenela raskid sa Vojažem sa kojim je bila nekoliko meseci. Ona se posebno iznervirala što je za trenutno devojku priznao da je zaljubljen, dok tako nije bilo u njihovom odnosu.  

Dosta se spekulisalo da li pesme uz koje se Džina snima na TikTiku posvećuje Vojažu i njegovoj devojci, jer tekstovi mogu da se povežu za navodnim haosom koji jse desio među njima. Harisova ćerka je odlučila da prekine ćutnju i konačno odgovori na neke od komentara. 

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic/printscreen

Đina Džinović i Vojaž

Naime, ispod jednog njenog klipa na pomenutoj mreži nizali su se komentari o mladom reperu i njegovoj novoj devoci, a neki fan je želeo da pruži podršku Đini, a ona je na to imala jako burnu reakciju koju niko nije očekivao. 

- Avion si za Tamaru Kujačić lutko lepa - glasio je komentar, zbog kojeg je Đina žestoko uzvratila:

- Aj bre ostavite devojku na miru i nema šta nas dve da upoređujete, Mihajlo i ja nikad ništa nismo imali - odgovorila je Harisova ćerka. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Đina Džinović TikTok

O njihovom odnosu dugo se pričalo i spekulisao, a iako su oboje rekli da su samo prijatelji njihovi fanovi i dalje u tone veruju nego ih povezuju kad god za to imaju priliku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading