PROBLEMI SE REĐAJU: Barak Bahar se našao u bezizlaznoj situaciji - nakon Bukarija još jedan fudbaler mora na prinudni odmor!

Autor:

Sport

20.10.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi problem na beogradskoj Marakani.

PROBLEMI SE REĐAJU: Barak Bahar se našao u bezizlaznoj situaciji - nakon Bukarija još jedan fudbaler mora na prinudni odmor!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Reprezentativna pauza je okončana i fudbaleri se širom planete vraćaju klupskim obavezama.

Pred ekipom Crvene zvezde su mečevi u kojima ekipa gotovo da nema pravo na kiks. Dva poraza na startu ovosezonske Superlige Srbije uslovila su da četa trenera Baraka Bahara u predstojećem periodu mora iz utakmice u utakmicu da osvaja bodove, dok sa druge strane nakon remija na stadionu "Rajko Mitić" u duelu sa Jang Bojsom, u okviru Lige šampiona, mora stremiti i po nekom iznenađenju kako bi se ostvarili klupski ciljevi.

Od ranije je poznato da će Barak Bahar u narednom periodu morati da se odrekne sjajnog Osmana Bukarija, a reprezentativna pauza donela je nove probleme izraelskom stručnjaku.

Foto: FK Crvena zvezda

In-Beom Hvang je u Beograd stigao povređen - očekuje ga pauza

 

Naime, najskuplje pojačanje u istoriji srpskog šampiona, Južnokoreanac In-Beom Hvang stigao je povređen u Beograd. On je trebao da nastupi za svoj nacionalni tim u meču protiv Tunisa, ali je, kako prenose mediji, tokom zagrevanja osetio bol u predelu primicača, tako da je navedeni susret morao da propusti.

Navedeno će svakako uticati i na to da se Hvang neće naći na terenu i prvenstvenom duelu protiv ivanjičkog Javora koji je na programu u subotu 21. oktobra, a pod velikim znakom pitanja je i njegov nastup u Lajpcigu koji je na programu četiri dana kasnije.

Ostaje da se vidi kako će trener Barak Bahar nadomestiti odsustvo važnog šrafa u crveno-beloj ekipi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading