ODLUKA JE DONETA: Srđan Jovanović ipak deli pravdu na DERBIJU!

Autor:

Sport

19.10.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija zbog kojeg se podigla velika prašina u domaćem fudbalu, ipak će se pojaviti na predstojećem derbiju.

ODLUKA JE DONETA: Srđan Jovanović ipak deli pravdu na DERBIJU!

Foto: Starsport

Srđan Jovanović

Ljubitelji fudbala u Srbiji sa velikim nestrpljenjem iščekivali su prvi ovosezonski duel između Partizana i Crvene zvezde, ali do njega nije došlo usled proglašenja Dana žalosti zbog pogibije Srba na Kosovu i Metohiji.

Navedeni neodigrani susret imao je i svoju neslavnu uvertitru, s obzirom da je sudijska komisija delegirala delioca pravde Srđana Jovanovića protiv kojeg su čelnici kluba sa najvećeg srpskog stadiona. FK Crvena zvezda je oštro reagovala na odluku o sudiji Večitog derbija i zapretila je da neće ni izaći na terenu ukoliko odluka ostane na snazi.

Ipak, usled svih događanja, "prašina se slegla" i goruće pitanje je pomereno za decembar kada će se i odigrati jesenji Večiti derbi.

I pored svega navedenog, sudija Srđan Jovanović će ipak biti akter velikog derbija, ali onog atinskog u kojem će se sastati Olimpijakos i Panatinaikos.

Duel crveno i zeleno-belih je na programu u nedelju 22. oktobra, a sudijskoj komisiji FSS stigla je molba iz Grčke da predstojeći meč vode sudije iz Srbije.

Foto: Starsport

Umesto beogradskog, Srđan Jovanović će suditi atinski derbi

 

U našoj krovnoj fudbalskoj organizaciji voljni su da poverenje ukažu upravo Srđanu Jovanoviću koji bi uskoro mogao i da krene put Atine.

Treba napomenuti da je u grčkom fudbalu već postala tradicija da duele Panatinaikosa i Olimpijakosa sude strani delioci pravde.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Delija

19.10.2023 15:16

I opet ne valja jer će grobarski dripac da sudi na štetu Olimpijakosa, poznato je da je Panatinaikos u Grčkoj kao kod nas klub sa JNA...