JEZIVO: Teška povreda nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde - brutalan start protivničkog igrača označava i KRAJ KARIJERE! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogibeljan start značiće i kraj karijere.

JEZIVO: Teška povreda nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde - brutalan start protivničkog igrača označava i KRAJ KARIJERE! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen

Navijači Crvene zvezde i dalje se sigurno sećaju južnoafričkog napadača Bernarda Parkera koji je prvog dana 2009. godine stigao na beogradsku Marakanu iz domovine.

Bio je to period u kojem je srpski fudbalski velikan prolazio kroz najveću krizu u svojoj istoriji. Plate su bile neredovne i južnoafrikanac se među crveno-belima zadržao svega šest meseci.

Kasnije se Parker preko holandskog Tventea i grčkog Panseraikosa 2011. godine vratio u domovinu i postao član Kajzer Čifsa da bi prethodnog leta postao član TS Galaksija.

Tokom kup duela njegove ekipe protiv Sandaunsa, na njega je krvnički startovao protivnički fudbaler Bonganija Zungua i Parker je doživeo težak prelom noge. Hitno je prebačen u bolnicu, podvrgnut hirurškom zahvatu.

 

 

Međutim, kako prenose južnoafrički mediji, čini se da će navedena povreda značiti i kraj karijere jednog od većih talenata južnoafričkog fudbala. Bernard Parker ima 37 godina i teško je očekivati da će se nakon ovako teške povrede ikada više vratiti na zeleni tepih i u formu neophodnu za bavljenje ovim sportom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading