DOLIJAO JE: Nekadašnji reprezentativac postao sudska mušterija - zbog utaje poreza sva imovina mu se ODUZIMA!

Autor:

Sport

20.10.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodno se može reći da je i dobro prošao.

DOLIJAO JE: Nekadašnji reprezentativac postao sudska mušterija - zbog utaje poreza sva imovina mu se ODUZIMA!

Foto: Starsport

Polovinom prve decenije XXI veka smatran je jednim od najperspektivnijih napadača u tadašnjoj Srbiji i Crnoj Gori. Svoj raskošan talenat kasnije je pokazao u nacionalnom timu "sokolova" za koje je na 46 odigranih mečeva postigao 17 pogodaka, a klupsku karijeru nakon nikšićke Sutjeske gradio je na Apeninskom poluostrvu gde je gotovo deceniju i po nosio opremu Lećea, Rome i Juventusa.

Profesionalnu karijeru Mirko Vučinić je okončao 2017. godine u Ujedinjenim arapskim Emiratima noseći opremu Al-Džazire iz Abu Dabija.

Međutim, nekadašnji crnogorski reprezentativac sada se našao pred licem pravde u Italiji, a optužnica je glasila, utaja poreza, s obzirom da su ga sudski organi teretili da nije prijavio prihode u visini od šest miliona evra.

Foto: Starsport

Mirko Vučinić u dresu reprezentacije SCG

 

Kako je tekao sudski spor, može se reći da je Vučinić, dobro i prošao. Naime, tužilac Masimilijano Karduči tražio je kaznu od čak četiri godine zatvora, ali je sudija Valerija Fidele presudom odelila odštetu Upravi za prihode, tako da će Mirku Vučiniću biti zaplenjeni, za sada preventivno svi tekući računi, kao i pokretna i nepokretna imovina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading