KAD JE VIDELA BEBU MEDICINSKA SESTRA JE PO BOJI KOŽE SHVATILA NEŠTO JEZIVO! Evo kako je otkriveno užasno zlostavljanje DETETA u Kraljevu!

Autor:

Hronika

09.11.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa saznanjem da je majka živela u vanbračnoj zajednici sa nasilnikom, koji se kasnije priznao kao očuh bebe, stvari su postale jasnije.

KAD JE VIDELA BEBU MEDICINSKA SESTRA JE PO BOJI KOŽE SHVATILA NEŠTO JEZIVO! Evo kako je otkriveno užasno zlostavljanje DETETA u Kraljevu!

Foto: pixabay.com

Uzbuna je odjeknula u Domu zdravlja u Kraljevu prilikom vakcinacije sedmomesečne bebe, kada je medicinska sestra primetila nepravilnosti na licu deteta. Daljim pregledom otkrivena je i asimetrija ramena, što je odmah alarmiralo zdravstvene radnike na moguće zlostavljanje.

Izvor iz kraljevačke bolnice izjavio je da je majka bebu dovela na sistematski pregled u Dom zdravlja, gde je medicinska sestra primetila neobičnu boju lica deteta i dodatnim pregledom otkrila asimetriju ramena. Odmah je prijavljeno da nešto nije u redu.

Sa saznanjem da je majka živela u vanbračnoj zajednici sa nasilnikom, koji se kasnije priznao kao očuh bebe, stvari su postale jasnije. Majka je takođe priznala da je njen partner, odnosno očuh deteta, nanosio povrede sedmomesečnoj devojčici.

Majka i beba su trenutno hospitalizovane u Beogradu radi daljih medicinskih postupaka. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu uz krivičnu prijavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading