HOROR! Majka se porodila u autu, teča bacio bebu u kontejner, odmah uhapšeni!

Autor:

Svet

09.11.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novorođena beba pronađena je mrtva u kontejneru u gradu Porto Kristo na Majorki.

HOROR! Majka se porodila u autu, teča bacio bebu u kontejner, odmah uhapšeni!

Foto: pixabay.com

Beba

Dete je pronađeno mrtvo 2. novembra, prenosi Ultima hora.

Policija na Majorki je uspela da rekonstruiše događaje koji su prethodili strašnom otkriću.

Naime, trudnica se požalila na mučninu i njeni rođaci, sestra i zet, su je pokupili u automobilu. Međutim, neočekivano, 40-godišnja žena je rodila bebu u tom automobilu.

Nakon toga, troje ljudi odvezlo se do kontejnera gde je zet porodilje bacio bebu koja je došla na svet u 28. nedelji trudnoće i težila je svega 300 grama. Postoji sumnja da je beba bila živa u to vreme, iako prva obdukcija nije pružila jasne informacije o tačnom trenutku smrti. Trenutno se organi ove prevremeno rođene bebe ispituju na kopnu Španije.

Policija je identifikovala osumnjičene jer je majka pretrpela značajno krvarenje tokom porođaja i odmah prevezena u obližnju bolnicu.

Otkriće bebe u kontejneru, koje je bilo svega 500 metara udaljeno od bolnice, dovelo je do brze identifikacije osumnjičenih. Troje od njih je naknadno pušteno, dok su majci i ocu bebe određeni pritvor. Tetka preminule bebe je puštena, ali je morala da preda svoj pasoš i redovno se javlja policiji.

Rezultati druge obdukcije se očekuju u petak. Svedok je izjavio da beba nije plakala kada je izvađena iz kontejnera, a trenutno se istražuje da li je beba rođena živa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading