ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK IZ DOMA RIJALITI ZVEZDE: Ovo nigde nema, ko zna koliko para je pukla! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan spremila dom za praznike, pokazala bajkovit prizor!

ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK IZ DOMA RIJALITI ZVEZDE: Ovo nigde nema, ko zna koliko para je pukla! (VIDEO)

Foto: Instagram/ kimkardashian

Kim Kardašijan

Porodica Kardašijan važi za jednu od najuticajnijih porodica na svetu. Njihova sposobnost da utiču na trendove i potrošačke navike je neverovatna. Svaki proizvod ili promena koju promovišu brzo postaje hit širom sveta. Pored uspešnog poslovanja, članovi porodice pokazuju i veliku dozu kreativnosti, naročito kada su u pitanju proslave, posebno rođendani njihove dece.

Kim Kardašijan je nedavno na svom TikTok profilu podelila snimak svoje kuće okićene za praznike, a uz nju je plesala i njena najstarija ćerka Nort. Nort deluje veoma srećno, a ova dekoracija je sigurno rezultat dugotrajnih priprema i ulaganja u stvaranje prave praznične čarolije. Nije tajna da je u ovakvu dekoraciju uloženo stotine hiljada dolara, a ne možemo ni da zamislimo koliko je jelki uneto u njihovu vilu, s obzirom da je od njih napravljena prava novogodišnja šuma.

Nort je za klipove koje su napravile imala i posebno dizajnirano praznično odelo, koje je bilo crvene i zelene boje. Najstarija ćerka čuvene starlete i rijaliti zvezde se odlično zabavljala i fanovima zajedno sa mamom prezentovala njihov dom koji je spreman za praznike. 

Svaka sestra iz porodice Kardašijan trudi se da napravi nezaboravne tematske rođendane za svoju decu. Proslave su postale prava atrakcija, a posebno se ističe proslava Helovina gde se svi članovi porodice zajedno maskiraju. Takođe, njihova kreativnost dolazi do izražaja i prilikom dekoracije kuće za novogodišnje praznike, gde se međusobno utrkuju ko će napraviti spektakularniju dekoraciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading