ŽENA OD SULTANA SE ZAPALILA NA SNIMANJU: Pevačica rizikovala život, jedva je izvukli iz PLAMENA! (VIDEO))

Autor:

Zabava

10.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijanu Milentijević upkolila vatra, jedva je spasili!

Popularna pevačica Tijana Mlentijević poslednjih nekoliko dana nalazi se u jeku dešavanja, otkako se pročulo da više nije u vezi sa reperom Vukom Mobom. Republika je tad otkrila da je na romansu stavljena tačka, a ona se tad oglasila za naš portal i to potvrdila. 

Istina je da smo Vuk i ja prekinuli vezu. Čujemo se i dalje, videćemo sta će biti - izjavila je Tijana za Republiku.

Međutim, Tijana tu nije prestala da iznenađuje svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama, pa je danas podelila uznemiravajući video sa snimanja spota. Naime, pevačica je svojim fanovima pokazala kadrove koji su izbačeni iz poslednjeg projekta. Ona je zbog posla ugrozila svoj život, kad je legla na pod, dok je oko nje gorela vatra.

U jednom trenutku se vidi da se plamen rasplasao i da pevačica može da dobije ozbiljne opekotine zbog čega je njen tim brzo reagovao i izvukao je iz vatre kojom je bila opkoljena. 

- Zamalo da se zapalim na snimanju spota. Ova scena je izbačena - napisala je Žena od Sultana na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. 

Inače, Tijana je nedavno pričala kako ju je Vuk muvao, te šta je sve koristio da joj se približi.

-  On se meni javio na Instagramu, onda smo se čili neko vreme i par puta izašli sa zajedničkim društvom. Onda je došlo do veze, a i pojavila se neka hemija, nadam se da će trajata, sada nam je stvarno prelepo. Tek smo mesec dana zajedno, ja sam srećna i to mi je najbitnije - rekla je pevačica nedavno, pa se dotakla i toga čime ju je to reper osvojio:

Ima šarm, jako je dobar i kulturan momak, predivno se ponaša prema meni, što mi je najbitnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading