"VOJAŽ, RASTA I DEVITO NEĆE BITI TU ZA 2 GODINE" Vesna Đogani ponovo proziva kolege, brutalno udarila na mlade repere!

Autor:

Zabava

10.12.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ove pevačicine izjave mogao bi da nastane novi medijski rat!

"VOJAŽ, RASTA I DEVITO NEĆE BITI TU ZA 2 GODINE" Vesna Đogani ponovo proziva kolege, brutalno udarila na mlade repere!

Foto: ST/Nemanja Pančić, printscreen/K1 Televizija. Radio S

Pevačica Vesna Đogani nedavno je iznela svoje mišljenje o mlađim reperima poput Vojaža, Raste i Devita, tvrdeći da oni gledaju na muziku kao na biznis, te da neće opstati na sceni još dugo. Ona je istakla da ih zanima samo brza i dobra zarada, te da ne pokazuju interesovanje za dugoročnu karijeru.

Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo. Pa i dan danas on izbaci album da bi dobijao od Spotifaja i ostalo, mislim jasna nam je matematika, mi koji smo stariji, koji se bavimo time malo duže - istakla je Đoganijeva u jednom podkastu.

Podsetimo, osim svojih stavova o mlađim reperima, Vesna Đogani je i ranije bila otvorena povodom svojih kolega na estradi. Jedna od njenih izjava koja je izazvala pažnju javnosti bila je i ona o Milici Pavlović, koju je Đoganijeva optužila da je iritira svojim ponašanjem i egom. Ovaj konflikt nije ostao neprimećen, a Milica Pavlović je uzvratila na svoj način. Očigledno je da među estradnim zvezdama postoje napetosti i nesuglasice koje se povremeno ispoljavaju kroz javne izjave i sukobe.

Ima ih par i neću da krijem. Ume da mi bude teška Milica Pavlović kad je vidim, mnogo mi se prenemaže, ja, ja, pa ja. Ima možda nekih političara, ne znam imena, ali znam lik. To je to - odgovorila je Vesna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading