RASTINA ROBIJA ISTRAUMIRALA NJEGOVU ĆERKU: Reper priznao šta se dešavalo sa njegovom NASLEDNICOM dok je bio u ZATVORU!

Autor:

Zabava

23.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta otvorio dušu o zatvorskim danima i ćerki Tari!

RASTINA ROBIJA ISTRAUMIRALA NJEGOVU ĆERKU: Reper priznao šta se dešavalo sa njegovom NASLEDNICOM dok je bio u ZATVORU!

Foto: Instagram.com

Popularni reper Stefan Đurić Rasta nedavno je otkrio kako je njegov boravak u zatvoru uticao na njegovu ćerku Taru. Kako je otkrio u jednoj radio-emisiji, iako je bila mala, bila je svesna da se nešto loše dešava i ovo je ostavilo traumu na nju.

Republika

Foto: instagram.com/stefanrasta

Rasta i Tara

- Ona je prihvatila sve to, ali ne voli da se to pominje u njenom prisustvu. To jeste bio njen traumatični momenat u njenom životu. Sve vreme dok sam bio u zatvoru ona je bila kod moje kuće. Ona prosto nije htela da se odvaja, očekivala je da ću doći svakog momenta. Neverovatno kako je na kraju to zrelo sagledala i shvatila. Čak i u tom momentu, kad sam bio unutra, ona je bila svesna otprilike da nešto nije bilo u redu sa mnom. Ona je sa toliko malo godina znala koga da pita, koga ne. Neverovatno. Znala je da je moja mama dosta osetiljva. Ona je stalno mog tatu, odvoji ga sa strane i pita: "Deda, da li znaš još nešto?". Nekako sam baš bio dužan da joj predstavim, stvarno ta premijera mi je to omogućila - rekao je Rasta za "ExtraFM".

Reper je nedavno pričao i o tome koliko se njih dvoje dobro slažu.

- Mnogo mi znači odnos sa Tarom jer nas dvoje uzajamno odrastamo i prolazimo kroz neke različite stvari i faze. Ja nemam bebisiterke kod kuće i nemam kućne spremačice. Sam se bavim sobom, svojom kućom i svojim detetom. To mi je uživanje. Šta god da mi se desilo u prošlosti to je ono što me danas čini. To je definitivno nešto bez čega ne bih bio danas ovo što jesam - rekao je Rasta početkom ovog meseca u emisiji "Prvi red".

Republika

Foto: printscreen/K1 Televizija

Rasta o Tari

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading