CRNA MILICE, KAKVO JE OVO SALO?! Pevačica izašla BEZ FOTOŠOPA na nastup, sve joj ispalo! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

23.11.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović pokazala kako izgleda kada ne koristi fotošop - izašla na nastup, a salo kipti!

Pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najvatrenijih izvođača na našoj javnoj sceni, međutim, sudeći po snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, seksi sinjorita, kako se predstavlja na društvenim mrežama, malo se zapustila i nabacila koji kilogram, iako je pred njom veliki solistički koncert u prestoničkoj Areni.

Naime, Pavlovićevu su fanovi snimali tokom jednog nastupa, a kako je nosila izazovnu haljinu sa velikim otvorima u predelu struka, u jednom trenutku joj je, narodski rečeno, ispalo salce.

Inače, kako se može primetiti na društvenoj mreži Instagram, pevačica je poput većine koleginica pristalica "fotošopa" i ostalih aplikacija za ulepšavanje fotografija, te ovakvo izdanje možda i ne bi trebalo da čudi, međutim, kako se u poslednje vreme Milica neretko hvali kako neprestano trenira i radi na pripremama za veliki koncert u Areni, mnogi su mišljenja da se previše opustila.

Republika

Foto: Republika

Milica Pavlović

"Crna Milice, kakvo je ovo salce", "Pa zar ne luduješ i ne jurcaš okolo zbog koncerta, kako si se ugojila", "Pustite ženu na miru, svakom se desi da se ugoji", "Nabacila koje kilo, ali je i dalje slatka", "Ide ti koncert ženo, ne možeš ovako da izgledaš", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dušica

24.12.2023 22:13

Vi novinari ste stvarno zaludni. Nemate šta važno i ozbiljno da kažete, pa se hvatate za gluposti.