"BILJANA JE MIKIN SAUČESNIK!" Radulovićeva drhtala u sudnici dok je opisivala mučne detalje: Ta žena je zloupotrebila sve što sam joj pričala!

Autor:

Hronika

23.11.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Aleksić pokušao je da dokaže da je Milena bila bliska sa njim i da je čak pred njim isprobavala garderobu, što je ona porekla.

"BILJANA JE MIKIN SAUČESNIK!" Radulovićeva drhtala u sudnici dok je opisivala mučne detalje: Ta žena je zloupotrebila sve što sam joj pričala!

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Suđenje u Palati pravde

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje vlasniku dramskog studija "Stvar srca", Miroslavu Aleksiću, koji je optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje

Miroslav Aleksić pokušao je da dokaže da je Milena bila bliska sa njim i da je čak pred njim isprobavala garderobu, što je ona porekla.

Pričao je pred punom sudnicom, Mileninim dečkom, muzičarom Ognjenom Jankovićem i prijateljima kako mu se poveravala.

- Sećate li se da ste mi se poverili da ste istovremeno bili u vezi sa Mihailom Jovanovićem i sinom jednog profesora sa FDU i da smo zajedno tražili rešenje - rekao je Aleksić.

Glumica je negirala da je bila takva situacija, ali da se jeste u vezi sličnog problema poverila Biljani Mašić na fakultetu. Kazala je da je Biljana mnogo znala o njoj i da Aleksić to koristi pred sudom. 

Aleksić je ispričao još jednu situaciju kada je Milena navodno od njega tražila savet da reši ljubavni problem.

- Došli ste 2014. na kraj mog časa da mi tražite savet šta da uradite jer Radovan Vujović sa kojim ste bili u vezi traži spisak muškaraca iz glumačkih krugova sa kojima ste bili - naveo je učitelj glume. 

Glumica je odgovorila da je o tome razgovarala sa Biljanom, što je očigledno ona zloupotrebila.Optužen za silovanja devojaka, od kojih su neke bile i maloletne, veličao je svoje veštine i usprotivio se kada je Milena za njegovu suprugu kazala da je "faktor" rekavši vrlo glasno:

- Biljana nije neki faktor nego vaš profesor i jedan od najboljih predavača u istoriji FDU - apostrofirao je.

Odgovarajući na pitanja suda i svog branioca Milena je objasnila da joj je otac više puta govirio da ne ide u Mikin studio kad god bi video da je nervozna nakon časa ili da usred zime ide u miniću jer je Mika tako naložio.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

 

Dečko Radulovićeve i njene drugarice su  negodovali na Aleksićevo opovrgavanje njenih navoda i kada je branilac Aleksića tražio da kolega Tintor ne naziva oštećene žrtvama pošto je on i dalje nevin u postupku.

Janković je pred kraj suđenja zamolio da  Mileni doda vodu kada je zatražila  diskretno se okrenuvši sa govornice. 

Dok je hronološki nabrajala kada je i kome ispričala  gadosti  koje joj je Mika radio, glumica je ispričala da je njen bivši dečko i kolega saznavši za to bio rešen da se sa Aleksićem obračuna

-  Bilo je užasno, mučno kad bih nekome rekla šta mi je Mika radio. Svi bi plakali i bili u šoku. Radovanu sam rekla za oralni seks, penetraciju i ljubljenje  i on je psovao, hteo da ga nađe... lupio je pesnicom i zid - prepričala je Milena, a prisutni u sudnici su mogli da vide da joj ruke podrhtavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading