"VIDIŠ DA JE BOLJE DA ME SLUŠAŠ!" Glumica podelila potresne detalje kako je Aleksić manipulisao njom - Radulovićeva nije ostala imuna na Mikin ton!

Autor:

Hronika

23.11.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena je više puta ponovila da joj je Aleksić pretio da ne sme nikome da kaže da je silovao i polno uznemiravao.

"VIDIŠ DA JE BOLJE DA ME SLUŠAŠ!" Glumica podelila potresne detalje kako je Aleksić manipulisao njom - Radulovićeva nije ostala imuna na Mikin ton!

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje vlasniku dramskog studija "Stvar srca", Miroslavu Aleksiću, koji je optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje. 

Radulovićeva koja je do sada tokom suđenja uvek bila staložena, danas nije ostala imuna na Mikin ton i umanjivanje njene vrednosti kao glumice, pa je povremeno bila žustra.

Njen branilac Jugoslav Tintor, staloženo kao i uvek, signalizirao joj je da ostane mirna.

Milena je više puta ponovila da joj je Aleksić pretio da ne sme nikome da kaže da je silovao i polno uznemiravao.

- Kad sam se usprotivila išamarili ste me pred grupom dece i šapnuli ste mi na uvo: "Vidis da je bolje da me slušaš. Vi i ovde kao što ste radili i danas lažete i manipulišete - kazala je gledajući u lice Aleksića.

Poručila mu da je svesno uništavao zadovoljavajući svoje bolesne nagone iako ga je gledala kao dedu zbog čega se kasnije sama sebi gadila i završila na psihoticima - lekovima posle pet godina od silovanja, kad se konačno odvažila i zatražila stručnu pomoć.

- Molila sam vas da prestanete, da više to ne radite, ali vi ste nastavili, gledali ste me kako venem i patim. Bilo vam je drago, uživali ste u tome - plačuči se glasno obratila Aleksiću.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

 

Ona je optužila i Biljanu Mašić da je Mikin saučesnik jer je morala da poveruje devojkama koje su ga prijavile. 

- Danas je Biljana njegov saučesnik uz neprestano laganje i zato na ovaj način govorim o njoj. Ona jako dobro zna da su optužbe istina i zna da 16 devojaka koje su ga prijavie ne lažu budući da nas je sve odgajala. Ona je vrhunski inteligenta - rekla je Milena.

Mika Aleksić se ironično smejao i uporno postavljao pitanja Mileni zašto je dolazila u njegov studio i godinama pošto joj je "navodno uradio sve to".

Studirala sam kod vaše supruge Biljane u klasi, a vi ste uvek išli u paketu tako da ste bili prisutni iako sam ja pokušavala da se sklonim od vas kada sam završila studije - kazala je glumica. 

Mika se pozivao na fotografije kojima je dokazivao da je Milena bila na njegovom placu na Kosmaju posle perioda u kom kaze da je bila zlostavljana, iako ona to nije poricala opravdavajući svoje ćutanje strahom da bilo kome kaže šta joj se desilo jer je osećala da je kriva za to. Vremenom je počela  da prica selektivno ljudima iz okruženja o napastvovanju Mikinom. 

S druge strane, odbrana je potencirala na cinjenicu da je i Milenina sestra išla posle nje u taj studio, a glumica je to potvrdil rekavši da je tada verovala da se samo njoj to desilo i sebi se gadila. Boli je što je uz Miku ostala njegova supruga uprkos užasnoj istini koja je isplivala.

- Biljana me je ubedjivala da upišem master, ali tendeciozno nisam upisala te studije da bih se sklonila od para - obratila se Milena sudskom veću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading