MILENA RADULOVIĆ SATIMA SVEDOČILA O GROZOTAMA KOJE JE PREŽIVELA! Danas suđenje Miki Aleksiću - nastavljena agonija u sudu!

Autor:

Hronika

23.11.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

MILENA RADULOVIĆ SATIMA SVEDOČILA O GROZOTAMA KOJE JE PREŽIVELA! Danas suđenje Miki Aleksiću - nastavljena agonija u sudu!

Foto: ST/N. MANDIĆ, A. NALBANTJAN, Pixaby

Danas je u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje vlasniku dramskog studija "Stvar srca", Miroslavu Aleksiću, koji je optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje.

Svedočenje je nastavila Milena Radulović, glumica koja je prva javno prijavila Aleksića za silovanje.

Suđenje Miki Aleksiću trajalo je skoro tri sata koliko je Milena Radulović svedočila bez prestanka o grozotama koje je preživela.

Milena Radulović je jedna od nekoliko devojaka koje su javno progovorile o zlostavljanju i seksualnom uznemiravanju koje su navodno doživele tokom rada u dramskom studiju.

Podsetimo, Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara i do 10. septembra 2021. godine je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor. Kućni pritvor mu je ukinut 10. marta 2022. godine i od tada se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading