MILENA DANAS OČI U OČI SA MIKOM ALEKSIĆEM: Učitelj glume optužen za silovanje će direktno Radulovićevoj postavljati pitanja (FOTO)

Autor:

Hronika

23.11.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je treće ročište na kom će svedočiti Milena Radulović.

MILENA DANAS OČI U OČI SA MIKOM ALEKSIĆEM: Učitelj glume optužen za silovanje će direktno Radulovićevoj postavljati pitanja (FOTO)

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Suđenje u Palati pravde

Suđenje učitelju glume Miroslavu Aleksiću nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu, a danas bi trebalo da se nastavi svedočenje oštećene glumice Milene Radulović.

Kako je najavljeno na prethodnom ročištu danas bi oštećenoj pitanja trebalo da postavlja i okrivljeni Aleksić.

Ovo je treće ročište na kom će svedočiti Milena, a na prethodnima je, da podsetimo, opisala kroz kakvu torturu su ona i druge polaznice Aleksićeve škole prolazile.

Milena je opisala da je bila maloletna kad se sve desilo i da je bila mnogo uplašena i ponižavana i da je zato odlučila da zbog sebe i drugih devojaka ipak progovori godinama kasnije.

Na prethodnom ročištu Mileni su postavljana razna neprimerena pitanja od strane odbrane na koje je odgovarala, a danas bi njeno svedočenje trebalo da bude završeno.

Sa glumicom su na suđenja došli njeni roditelji, partner Ognjen Janković, kao i kolege glumci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading