TEA TAIROVIĆ SE SLOMILA U SKOPLJU: Zastala joj knedla u grlu zbog POKOJNOG Tošeta Proeskog, a evo sa kim će PRVI PUT izaći na binu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica za Republiku progovorila o koncertu u Severnoj Makedoniji i svom novom albumu!

Popularna pevačica Tea Tairović zakazala je solistički koncert 16. decembra u Skoplju. Ekipa Republike posetila je prestonicu Severne Makedonije, gde je Tea na konferenciji za novinare otkrila šta publika može da očekuje od nje.

- Mogu da kažem da sam jako vezana za publiku u Makedoniji. Prvo, što me ljudi ovde svaki put dočekaju... Znate kako me dočekaju, kao da sam im rodbina, otprilike tako (smeh)! To se stvarno vidi i oseća i neki moji počeci su bili između ostalog ovde, na Ohridu i stvarno se sećam svakog detalja. Kad god pomislim na Makedoniju, to su zaista drage uspomene - započela je Tea.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tea Tairović

- Produkcijski, broj ljudi, sve ono što ste videli na Tašmajdanu, isti, a možda i veći broj će biti u Skoplju. Vojaž dolazi u Skoplje da zajedno otpevamo tu čuvenu "Balerinu", to će biti i prvi zajednički nastup, ni manje ni više nego ovde u Skoplju. Vredno radimo, i što se tiče muzičkog dela, sa svojim bendom, i što se tiče vizuelnog dela, sa koreografom, rediteljem, a i svega onoga što se tiče vizuala, što ćete videti na ekranima iza mene. Želim samo najbolje za svoju publiku, da im se predstavim u najboljem svetlu i da se zahvalim za ljubav, za sve ove godine, koje mi ova publika pruža - istakla je pevačica.

Republika

Foto: Radio S

Vojaž

Tea je odlučila da publiku u Severnoj Makedoniji obraduje izvedbom pesme pokojnog Tošeta Proeskog.

- Opšte je poznato da volim makedonske pesme, a za koncert spremam svoju izvedbu omiljene pesme jednog od najvećih pop izvođača ikada, koji nažalost više nije među živima - Toše Proeski. Biće jedna njegova pesma uvrštena u moj repertoar. Teško je na probama. Niko ne može da peva kao Toše. Emotivno mi je jako teško da je izvedem, već sada na probama. Nadam se da ću do koncerta to da prebrodim - otkrila je Tea. 

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Toše Proeski

Pevačica je priznala da obožava makedonsko vino, a na poklon je dobila jednu flašicu, kao i crtež. Tea je pričala i o novom albumu "Balerina miks", a sve ovo možete videti u klipu na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading