ELEKTRA ELITE BEOGRAĐANIMA POKLONILA BESPLATAN NASTUP: Publiku bacila u trans, a muškarci gledali samo u jedan detalj (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je želela da svojim fanovima pokloni ludu žurku na kojoj je promovisala dve nove pesme "Penal" i "Tajkun".

Transrodna pevačica Elektra Elite nedavno je priredila spektakularno veče u jednom beogradskom klubu. Naime, ona je održala svoj prvi nastup uz brojne performanse i na taj način obeležila još jednu godišnjicu svog rada. Zanimljivo je da je publika sve vreme neprestano snimala i objavljivala snimke na društvene mreže, pa je tako Elektrin nastup postao tema komentarisanja. Dok su mnogi hvalili, većina je osuđivala zbog izazovnog stajlinga jer je akcenat stavljen na njene grudi.

S druge strane, pevačica je želela da svojim fanovima pokloni ludu žurku na kojoj je promovisala dve nove pesme "Penal" i "Tajkun", a kako se priča, nastup nije želela da naplati.

- Prezadovoljna sam. Negde sam i očekivala ovakvu pomamu i interesovanje. Ljudi mi pišu na društvenim mrežama, čestitaju... Volela bih da ponovimo druženje i garantujem da će sledeći put biti još veći hajp - izjavila je ona za medije.

Elektra se nedavno vratila u Švajcarsku jer je u Srbiji i BiH provela više od dva meseca. U međuvremenu ona radi na novim pesmama, te svakog trenutka od nje možemo očekivati nove misterije i skandale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Гага

23.11.2023 17:51

НИШТА РУЖНИЈЕ НИСАМ ВИДЕО ОД ОВЕ НАКАЗЕ А ТЕК ВИМЕ ЈЕР ОНИ НИСУ ГРУДИ БОЖЕ САЧУВАЈ.