NOVA ŠOK FOTKA KIM KARDAŠIJAN: Nakon priči da je SMANJILA zadnjicu, pojavila se GOLA u javnosti, kad joj HALJINA pala, svi su gledali u OVAJ detalj!

Autor:

Zabava

04.12.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se golišava fotka Kim Kardašijan nakon priča da je smanjila zadnjicu!

NOVA ŠOK FOTKA KIM KARDAŠIJAN: Nakon priči da je SMANJILA zadnjicu, pojavila se GOLA u javnosti, kad joj HALJINA pala, svi su gledali u OVAJ detalj!

Foto: youtube.com/printscreen

Najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan poznata je po svojim provokativnim izdanjima i modnim kombinacijama koje šokiraju javnost i izazivaju brojne reakcije.

Međutim, nove fotografije popularne starlete posebno su privukle pažnju. Kako joj je zadnjica "zaštitni znak", očekivano je da Kim pozira otpozadi, ali ono što se dogodilo - ostavilo je sve u šoku.

 

 

Naime, starleta je objavila niz fotografija, a čuvene zadnjice nije bilo ni na vidiku, pa su jedni sumnjali da je u pitanju šala i fotošop, dok su drugi zaključili da je samo uklonila silikone, iako je tvrdila da ih nikad nije ni imala.

- "Šta joj se desilo?", "Volim Kim Kardašijan, kad joj dosadi du*e, ona ga samo skine", "Gde joj je du*e?", "Zakazao fotošop"... - glasili su neki od komentara na Tviteru.

Sada se pojavila fotografija na kojoj je Kim skinula haljinu, te se ona spustila na pola zadnjice, pa su svi ostali šokirani. Oblik gluteusa je vrlo čudan, a fotografiju možete pogledati u nastavku:

Foto: Instagram.com

Kim Kardašijan Instagram

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading