NJENA ZADNJICA SAN JE MNOGIH ŽENA, A SADA JU JE "UKLONILA!" Kim Kardašijan totalno ravna, fanovi traže objašnjenje! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan šokirala je javnost najnovijim fotografijama "bez" zadnjice.

NJENA ZADNJICA SAN JE MNOGIH ŽENA, A SADA JU JE "UKLONILA!" Kim Kardašijan totalno ravna, fanovi traže objašnjenje! (FOTO)

Foto: Instagram/ kimkardashian

Kim Kardašijan

Kim Kardašijan poznata je po svojim provokativnim izdanjima i modnim kombinacijama koje šokiraju javnost i izazivaju brojne reakcije.

Međutim, nove fotografije popularne starlete posebno su privukle pažnju. Kako joj je zadnjica "zaštitni znak", očekivano je da Kim pozira otpozadi, ali ono što se dogodilo - ostavilo je sve u šoku.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

 

 

Naime, starleta je objavila niz fotografija, a čuvene zadnjice nije bilo ni na vidiku, pa su jedni sumnjali da je u pitanju šala i fotošop, dok su drugi zaključili da je samo uklonila silikone, iako je tvrdila da ih nikad nije ni imala.

- "Šta joj se desilo?", "Volim Kim Kardašijan, kad joj dosadi du*e, ona ga samo skine", "Gde joj je du*e?", "Zakazao fotošop"... - glasili su neki od komentara na Tviteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading