ŽIVELA SA MUŽEM I LJUBAVNIKOM U ISTOJ KUĆI: Popularna glumica dovela suprugu 18 godina mlađeg dečka, svi zajedno odgajali decu!

Autor:

Zabava

02.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug slavne glumice je prihvatio život sa njenim ljubavnikom, kako bi zajedno odgajali decu.

ŽIVELA SA MUŽEM I LJUBAVNIKOM U ISTOJ KUĆI: Popularna glumica dovela suprugu 18 godina mlađeg dečka, svi zajedno odgajali decu!

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna glumica, Tilda Svinton, živi po svojim merilima i pravilima, zbog čega izuzetno intrigira javnost. Njeni ljubavni izbori svojevremeno su punili stupce svetske štampe.

Tilda Svinton je naime dugi niz godina živela u Škotskoj sa izabranikom Džonom Bajrnom koji je 21 godini stariji od nje i sa njim ima blizance, a sa njima u domu živeo je i slikar nemačkog porekla, Sandro Kop, inače Tildin ljubavnik.

Sandro je od glumice mlađi 18 godina, a njihova veza nije bila tajna, za nju je znao i Džon, koji je zajednički život sa ljubavnikom svoje žene aminovao zbog toga kako bi par zajedno odgajao decu.

Republika

Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

 

 

– I dalje volim Džona, ali sam se zaljubila i u Sandra, pa je ovo bilo jedino razumno rešenje. To što sam sa Sandrom ne znači da moram da prekinem život sa ocem svoje dece. Svi smo jedna porodica – rekla je glumica u jednom od intervjua.

Ipak, ova oaza mira u zajedničkom domu nije potrajala. Tilda i Sandro su se iselili, pa zvanično postali partneri, te se često zajedno pojavljuju na raznim poznatim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading