DOSTAVLJAČA UZELI ZA TAOCA JER IM JE DONEO HLADNE ĆEVAPE I ZABORAVIO SALATU: Drama u Engleskoj, dvojica PIJANIH I DROGIRANIH napravila TOTALNI HAOS (VIDEO)

Autor:

Svet

02.12.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica muškaraca, Pol Barton (45) i Nejtan Tarner (37), su uhapšeni nakon što su pucali na policiju iz vazdušne puške sa snajperskim nišanom iz stana na osmom spratu zgrade u Bedfordu. Incident se dogodio nakon što su uzeli za taoca dostavljača hrane jer im je ćevap navodno bio hladan.

DOSTAVLJAČA UZELI ZA TAOCA JER IM JE DONEO HLADNE ĆEVAPE I ZABORAVIO SALATU: Drama u Engleskoj, dvojica PIJANIH I DROGIRANIH napravila TOTALNI HAOS (VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

Barton i Tarner, koji su bili pod uticajem alkohola i droga, tražili su od dostavljača da im vrati novac i zarobili ga u liftu. Oslobodili su ga tek sat kasnije kada je vlasnik radnje došao po njega. Na snimku koji je emitovan uživo na društvenim mrežama, Barton je optužio vozača da je zakasnio i zaboravio salatu.

 

Nekoliko sati kasnije, uperili su oružje u komšinicu koja je udarala na njihova vrata oko 6 sati kako bi se požalila na glasnu muziku. Žena je potom pozvala policiju. Na snimku se vide teško naoružani policajci ispred njihovih vrata. Barton je potom pucao na policijski auto i za dlaku promašio vodiča pasa koji se plašio za svoj život.

 

Tarner je nastavio da baca saksije sa terase, oštetivši nekoliko automobila. Drama je trajala oko 14 sati. Policija je pronašla u stanu veliki broj ogromnih pitona i drugih gmizavaca. Tarner se predao oko 12.30 sati, dok je Barton izašao iz stana nešto pre 18 sati.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading