ČUDO SE DOGODILO, BRITANAC POHVALIO SRBINA! Evo šta je slavni teniser rekao o Đokoviću, više ga ne pljuju

Autor:

Sport

29.11.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao samo reči hvale za Srbina

ČUDO SE DOGODILO, BRITANAC POHVALIO SRBINA! Evo šta je slavni teniser rekao o Đokoviću, više ga ne pljuju

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković često se nalazio na udaru trulog Zapada. On je čak ušao u sukob i sa navijačima Velike Britanije tokom Dejvis kupa, kada su mu dobacivali sa tribina. On je čak jednog od njih zamolio da napusti halu. 

Međutim, ne misle svi Britanci da je Novak loš, neki čak ga i redovno hvale. Jedan od njih je i  legendarni Britanac Tim Henman. On je istakao da Novaku niko ne može da zameri na njegovom uspehu i da je on najbolji teniser sveta. 

- Bez obzira na to šta neko još može da kaže, Novak Đoković je sada nesumnjivo najveći igrač svih vremena - rekao nekadašnji svetski broj četiri.

Đoković je igrač sa najviše grend slem titula (24), najviše mastersa (40), Završnih mastersa (7), osam puta je godinu završavao kao prvi, više od 400 nedelja je proveo kao lider ATP liste...

Sve ovo su i više nego dovoljni parametri da Novak već sad može da dobije titulu GOAT, tačnije najboljeg tenisera svih vremena.

Nadamo se da će i zemljaci Tim Henmana skapirati koliko je Nole veliki igrač i da će konačno dobiti poštovanje koje zaslužuje u ovoj zemlji. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading