LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Ništa od SPECIJALNE POZIVNICE za Dejvis kup!

Autor:

Sport

26.11.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće izabranici Viktora Troickog težim putem.

LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Ništa od SPECIJALNE POZIVNICE za Dejvis kup!

Foto: Starsport

Srpski tim nije uspeo da se plasira u finale Dejvis kupa pošto su sa 2:1 poraženi od Italijana. Prvi poen za naše momke doneo je Miomir Kecmanović koji je bio bolji od Lorenca Musetija sa 2:1, zatim je Novak Đoković istim rezultatom poražen od Janika Sinera.

Pitanje plasmana u finale odlučeno je u dublu, gde su Italijani bili bolji 6:3, 6:4. Naš tim tako nije uspeo da uđe u borbu za "salataru", koju smo osvojili poslednji put 2010.
Đoković nakon velikog uspeha na Završnom turniru u Torinu, nije uspeo da zabeleži novi trijumf u Španiji.
Ostaje veliki žal što naši momci nisu mogli da se dočepaju ovog trofeja. Italijani će se u velikom finalu sastati sa Australijom koja je bila bolja od Finske. 

Međutim, nove loše vesti za naše momke stižu već danas. Srbija nije dobila specijalnu pozivnicu koja je dodeljena Španiji i Velikoj Britaniji, te će Novak Đoković i družina preko kvalifikacija morati da se bore za učešće na finalnom turniru.

Već je poznato da će protivnik u kvalifikacijama za grupnu fazu biti Slovačka, a meč je zakazan za 2. i 3. februar ili 3. i 4. februar.

 

 

Interesantno je kako je to Velika Britanija koja je izbačena u četvrtfinalu, ili Španija koja je pobeđena u grupnoj fazi više zaslužila pozivnicu od Srbije, ali je to već nešto na šta se ne može uticati.

Na izabranicima Viktora Troickog je da pobede Slovačku i da naredne godine probaju da odu korak dalje i donesu "salataru" koja je poslednji put osvojena 2010. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading