KECMANOVIĆ POSLE VELIKE POBEDE! Miomir OTKRIO gde se nalazio kada je Srbija 2010. osvojila "SALATARU"!

Autor:

Sport

25.11.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi teniser doneo "orlovima prvi bod protiv Italije.

KECMANOVIĆ POSLE VELIKE POBEDE! Miomir OTKRIO gde se nalazio kada je Srbija 2010. osvojila "SALATARU"!

Foto: Starsport

Sjajnom igrom je Miomir Kecmanović savladao Lorenca Musetija i doneo Srbiji prvi bod protiv Italije u polufinalu Dejvis kupa.

Nije mogao Miša da sakrije emocije, pa je posle trijumfa nastala luda proslava... U razgovoru sa novinarima odmah po završetku meča, Beograđanin je naglasio da mu je drago što je našao snagu za preokret.

- Pronašao sam najbolji tenis kada je bilo najvažnije. Srećan sam što sam pomogao zemlji ponovo i nadam se da ćemo proći u finale u nedelju. Težak prvi set, odigrali smo odlično, dobro je što sam uspeo da se resetujem i da potom preokrenem - rekao je Kecmanović.

Republika

Foto: Starsport

 

Otkrio je Miša potom gde se nalazio 2010. kada je Srbija osvojila istorijsku "salataru"?

- Bio sam na tribinama, ali gore na kraju u Areni. Poslednji red. Gledao sam tada to, to je bio spektakl. Nadam se da ćemo imati još jedno3 takvo iskustvo - nasmejao se Miša.

Preokretom je uspeo da pobedi bolje rangiranog rivala.

Da, stvarno smo odigrali fenomenalno. On je odigrao vrlo dobro. Dobro je što sam preokrenuo. Znači nenormalno mnogo ova podrška, ljudi koji su osvojili toliko stvari iza sebe i ja sam im zahvalan na tome. Tu sam sada da bodrimo - istakao je Miomir Kecmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading